PG/BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
mali modni savjeti

Trik koji krademo: Margot Robbie svojoj haljini je dala neočekivani zaokret

Holivudska glumica jedna je od vodećih dama s istančanim ukusom i stilom pa su njezine modne kombinacije uvijek dočekane s oduševljenjem.

Zaposlena glumica Margot Robbie trenutno je jedno od gorućih imena na holivudskoj sceni, a osim odličnim glumačkim ostvarenjima, na radar nam dolazi i zbog svog modnog izričaja kojim spaja trendove, klasiku i ženstveni look. Glumica trenutno radi na promociji najnovijeg filma "Bombshell" pa su je fotografi snimili na njujorškim ulicama.

Kao ambasadorica francuske modne kuće Chanel, 29-godišnja Robbie je uskočila u outfit koji je zapazila u novoj proljeće/ljeto kolekciji predstavljenoj na Tjednu mode u Parizu i dala mu neočekivani zaokret koji je lako iskopirati za svakodnevni look, a svakoj kombinaciji će dati novo lice i svježinu. Slično kako je kratku haljinu širokog kroja nosila i manekenka na pisti, glumica koju smo gledali i kao Sharon Tate u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", rukave haljine ukrasila je narukvicama s logom Chanela pomoću kojih je dodatno naglasila široke rukave. Romantičnu haljinicu duboko plave boje nosila je uz tamne najlonke i crne lakirane salonke visoke potpetice.

Margot Robbie wears a relaxed and fashionable dress as she heads into the Jimmy Kimmel studio in LA.
19 Dec 2019, Image: 489062482, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: PG/BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
PG/BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Model on the catwalk
Chanel show, Runway, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 01 Oct 2019, Image: 474481235, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Chanel proljeće/ljeto 2020. modna revija

Inače, u iščekivanom filmu "Bombshell" Margot glumi s oskarovkama Nicole Kidman i Charlize Theron. Film je zasnovan na stvarnom skandalu te prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja.

Linker
20. travanj 2024 10:00