MODNA IKONA

U skladu s raspoloženjem: Tmurne londonske ulice Ashley Roberts obasjala rozim stajlingom ‘od glave do pete‘

Članica grupe The Pussycat Dolls svojim upečatljivim outfitom zaslužila je još jednu u moru modnih petica!

Slavna pjevačica Ashley Roberts (40) ponovno je kišne ulice Londona obasjala svojim outfitom vibrantnih boja. Upečatljivu rozu haljinu sa crnim i bijelim detaljima uparila je s rozim dugim kaputom, a čitavu modnu priču zaokružila je malom trendi torbicom u obliku mjeseca i salonkama iste nijanse crvene boje.

image

Pjevačica je prošetala rozu kombinaciju 'od glave do pete'.

ADW/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Članica grupe The Pussycat Dolls ovoga je puta održala modnu lekciju kojom je dokazala da crvena i ružičasta itekako 'idu zajedno'.

Čitajte i: Slavna pjevačica ispod trendi kaputa ‘skriva životinju‘: Ashley Roberts održala jesensku modnu lekciju

Iako se nedavno vratila s odmora u Kostariki, čini se da doživljaj još nije splasnuo pa Ashley tijekom šetnje do Global Radija gdje vodi emisiju 'Heart Breakfast' nije skidala osmijeh s lica na kojem je već po običaju nosila sunčane naočale opirući se sivilu kišnog Londona.

Čitajte i: Glamurozan pozdrav 2021.: Ne možemo odlučiti koja je bolja blagdanska kombinacija njemačke modne influencerice

U bajkovitom i egzotičnom krajoliku Kostarike pjevačica je ispratila staru i dočekala Novu godinu, a pratitelje na Instagramu tom je prigodom počastila fotografijom na kojoj pozira u jednostavnom crnom badiću pokazujući zavidnu liniju.

Ponestane li vam ideja za svakodnevne jednostavne, a efektne modne kombinacije, inspirirajte se outfitima ove poznate dame i unesite svježinu u vaše stajlinge!

Linker
20. travanj 2024 11:32