Erna Rudnički
 Davor Matota
inspiracija za đir po gradu

U svom điru: Domaća glumica za špicu bira najtrendi komade

Kazališna glumica vjerna je svom jedinstvenom stilu, a posbeno joj dobro stoje kul modne kombinacije za hladne dane. U kombinaciji hit jakne i trendi traperica nismo je mogli ne zamijetiti.

Glumica podrijetlom iz Bjelovara, Erna Rudnički (31) uživa u šopingu od malih nogu, priznala je jednom prilkom za magazin Gloria, a strast prema lijepoj odjeći kaže da je naslijedila od roditelja s kojima je redovito odlazila u Trst.

Jesenska i zimska moda joj je omiljena, priznala nam je tada, a sreli smo je u šetnji zagrebačkim centrom gdje nam je potvrdila da se u ovim outfitima zaista najbolje snalazi. Stajling protkan s aktualnim modnim trendovima uz vlastiit stilski potpis izgleda baš otkačeno i kul na glumici koju smo imali prilike gledati u predstavi kazališta Exit, "Nevjerojatan događaj".

Spica / Zageb 14.11.2019. / foto: Davor Matota / Erna Rudnicki
Davor Matota
Erna Rudnički

"Nosim kapute, predimenzionirane veste i košulje, traperice muškog kroja i boho haljine, a kombiniram ih s nekim od svojih brojnih čizama. Imam sve zamislive modele - od kaubojskih i motorističkih do upadljivih šljokičastih. Najdraže su mi, ipak, crne Zarine sa zakovicama koje sam kupila lanjske zime", kazala je ove jeseni za Gloriju, a baš u tim čizmama izašla je u šetnju gradom.

Crne robusne čizme uvijek su adut u zimskoj garderobi, a uz svoj primjerak glumica je nosila hit jaknu koju volimo kombinirati svake sezone, onu futranu avijatičarskog stila i sive traperice takozvanog "balon kroja", čije su nogavice široke i pomalo napuhane.

Vraćamo im se svake sezone: Za kulerski izgled biramo samo jedan model zimske jakne

Spica / Zageb 14.11.2019. / foto: Davor Matota / Erna Rudnicki
Davor Matota
Erna Rudnički

Linker
16. travanj 2024 21:20