Nova Gloria IN

U trendu su karirani uzorak i bajkerske jakne od tvida

Modna jesen nezamisliva je bez chic kvadrata koji su ponovno preplavili blejzere, hlače i suknje.

Iako ima prilično dug staž na stilskoj sceni, šarmantni karirani uzorak čini se, nikada neće dosaditi ni dizajnerima ni ljubiteljicama mode, koje ga ove sezone nose od glave do pete. U novoj Gloriji IN pronađite najljepše komade s tartan i ginham printom, koji je posuo čak i neke robusne, rokerske komade poput bajkerske jakne, ali i ostale aktualne hit komade poput elegantnih visokih čizama i odjeće metaliziranog sjaja.

image

Sofia Sanchez de Betak

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABA BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABA

Za mnoge je jesen vrijeme za nove početke. Vježbate li redovito? Ili se redovito izvlačite na loše vrijeme, gužvu na putu do teretane i kronični umor? Jeste li si obećali da ćete poraditi na svojoj formi? Počnite s licem! U novom broju Glorije IN predstavljamo vježbe koje možete izvoditi kod kuće i za koje vam ne treba ništa osim dobre volje i ogledala.

Dobro došli u fantastični svijet joge za lice koja ne samo da podiže tonus kože i daje joj sjaj već popravlja raspoloženje i opće stanje organizma

U to se uvjerila i renomirana slovenska trenerica Karin Velikonja, čije vježbe iz programa Glowinface izvode čak i neki poznati inozemni glumci. Karin je bila zvijezda prve radionice Glorije IN posvećene inspirativnim temama, na kojoj je uz njezine savjete vježbalo dvadesetak uspješnih žena iz raznih područja javnog života, a nakon završetka radionice sve su bile suglasne u jednom - nastavljamo s jogom za lice i kod kuće!

image

Karin Velikonja u sklopu prve Gloria IN radionice održala je tečaj face joge

PETRA MIKSIK

Karin je na Glorijinoj radionici odgovorila na brojna pitanja koja su nas zanimala - od toga postoje li godine u kojima je prekasno podizati opuštenu kožu vježbanjem i smiju li se jogom za lice baviti žene koje koriste botoks ili hijaluron. Odgovore pronađite na našim stranicama!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
18. travanj 2024 10:26