IZLAZAK U NEW YORKU

Udobnost na prvom mjestu: Slavna glumica ovog ljeta niže savršene outfite

Američka glumica zna da ne može pogriješiti s odličnim trapericama i haljinom neutralne boje.

Već je svima poznato da glumica Jennifer Lawrence obožava prozračne haljine, a često je imamo priliku i vidjeti u traper izdanjima. Ovog puta paparazzi su snimili njezin najnoviji outfit, a sudeći po fotografijama možemo samo zaključiti da i dalje ostaje vjerna svom prepoznatljivom cool stilu.

Za šetnju po gradu odjenula je traperice, majicu kratkih rukava i sandale.

Lawrence se pridržavala stilskog pravila "mali gornji dio i širok donji dio" koje su trendseterice usvojile ovog ljeta. Plavokosa glumica kombinirala je traperice visokog struka širokih nogavica s skraćenim crnim gornjim dijelom.

image

Jennifer Lawrence u trapericama

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Odlučila se i za lagane sandale umjesto visokih potpetica. Iako je velika obožavateljica dizajnera Manola Blahnika, sada je svojoj kolekciji cipela dodala sandale od brušene kože s kopčama marke Pierre Hardy koje podsjećaju na Birkenstockice.

Njezine traperice potpisuje modna kuća The Row, a riječ je o brendu koji su osnovale Mary-Kate i Ashley Olsen 2006. godine. Lawrence je cijeli izgled dopunila tamnoplavom torbom sa smeđim remenom, suncobranom za zaštitu od sunca i bocom za vodu, s likom Toni Collette u Lawrenceovom omiljenom filmu, Hereditary.

image

Jennifer Lawrence u šetnji New Yorkom

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kasnije tijekom dana, Jennifer je odjenula bež haljinu s naramenicama koja je dosezala malo ispod koljena, a kombinirala ju jew uz crne kožne sandale. U svom jednostavnom stilu sve je uparila sa zlatnom ogrlicom s nekoliko visećih privjesaka. Možemo samo zaključiti da se vjerno drži modnog pravila ‘manje je više‘, a minimalizam joj zaista pristaje.

image

Jennifer Lawrence u drugom izdanju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Linker
09. travanj 2024 16:48