uvijek vedra

Unesi malo boje: Ida Prester ima fantastičnu kombinaciju za borbu protiv zimske depresije

Poznati srpski modni brend Mona oduševio je i Idu Prester koja je svima poručila da uz odjevnu kombinaciju koja odiše glamurom i veseljem, brigama mjesta nema.

Teoriju da žarke boje mogu popraviti raspoloženje, još je jednom potvrdila pjevačica Ida Prester koja je na svom Instagram profilu objavila fotografije u odjevnoj kombinaciji koju će mnoge žene poželjeti kopirati.

Uvijek vedra i optimistična Ida, uz fotografije na kojima na ulici pozira u odvažnoj, superženstvenoj kombinaciji poslala je i poruku kako sitnicama uljepšati svaki dan, čak i u ovo ludo, nepredvidivo doba.

"Kad je dan siv, vikend ne obećava.. Ništa te ne košta da uneseš malo boje danas, obučeš najviše štikle i staviš najcrveniji ruž. Eto tako, za sebe, svemu u inat. Bar boje vam nitko ne može uzeti. Sretan početak vikenda i glavu gore!", poručila je 41-godišnja pjevačica.

Na fotografijama Ida nosi atraktivne crvene hlače od lakirane umjetne kože žarko crvene boje, koje je upotpunila crvenim salonkama i ružičastom košuljom s crvenim točkicama.

Ne treba ni napominjati da uz plavu kosu, ošišanu na bob frizuru, ovaj outfit Idi odlično pristaje.

Inače, hlače i košulja koje Ida nosi potpisuje sve poznatiji srpski modni brend Mona koji obožavaju poznate Hrvatice poput Marijane Batinić i Lidije Lešić.

Odlična vijest za obožavatelje brenda Mona!

Popularan brend ženstvene odjeće koja odiše luksuzom, Mona, otvorio je još jednu prodavaonicu u Zagrebu, ovaj put u Avenue Mallu! Prva trgovina koju su otvorili u Zagrebu nalazi se na adresi Ilica 38 A.

Uz kapute u odvažnim bojama, zanosne večernje haljine, praktične midi suknje i fine bluzice, ovaj je brend poznat i po proizvodnji torbi svih veličina i oblika, s prepoznatljivim srebrnim slovima koja ispisuju ime kuće.

Mona godišnje proizvodi 70.000 torbica od najfinije talijanske kože, koje obožavaju žene, ali i muškarci kojima je taj mali dašak luksuza go-to poklon za odabranice njihova srca.

Linker
25. travanj 2024 17:39