TARA BALENT

Unuka Ivice Todorića blista u kratkoj haljini: Evo koliko se promijenila u pet godina - od samozatajne curice do ženstvene dame

Najstarija unuka posrnulog hrvatskog poduzetnika je odrasla mlada žena. Njezinu fotografiju u kratkoj svijetlo-plavoj haljini na svom je Instagramu objavila modna dizajnerica Matija Vuica, a komentari o njezinom izgledu pršte sa svih strana.

Još prije pet godina, na otvaranju Konzumovih poslovnica u Zagrebu, Tara Balent bila je djevojčica u pubertetu, a sad je izrasla u ženstvenu mladu damu. Njezinu fotografiju u kratkoj haljini objavila je na Instagramu modna dizajnerica Matija Vuica.

"Divna Tara za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetlo-plave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrno plavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom”, napisala je Matija te dodala kako se radi o haljini za novu kolekciju. Prva kći sada već bivših supružnika Ive Todorić i Hrvoja Balenta, s mamom i bakom Vesnom Todorić prije pet godina pohodila je revije naše priznate dizajnerice, a sad nosi njezine kreacije.

image
Na modnoj reviji povodom 35 godina rada Matije Vujice.
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

U priču se ubacila i Iva te u komentarima ostavila emotikon plavog srca, dok su brojni drugi pisali kako je Todorićeva najstarija unuka predivna djevojka.

Iva je i na svom profilu objavila fotografiju Tare i napisala "ti si moja princeza", a Matiji zahvalila što svijet uljepšava svojim haljinama te kako joj nema ravne. Matijinu haljinu imala je i na maturalnoj zabavi prošle godine, a prekrasnom kćeri ponovno se pohvalila ponosna majka, uz poruku "moja prva ljubav".

Čitajte i: Iva Todorić rasplakala mamu Vesnu dirljivim riječima: 'Ovakva žena kao ti se rijetko rađa'

image
S mamom i bakom Vesnom Todorić
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Iva i Hrvoje u braku su bili od 2001. do 2018. godine, a osim Tare, imaju i dvojicu sinova - Ivana i Antu. Todorićeva kći utjehu zbog bračnog, ali i poslovnog obiteljskog kraha pronašla je u vezi s mlađahnim Beograđaninom Nikolom, a s njom je bio i na Vortex Cruiseu u organizaciji životne guruice i njezine prijateljice Ane Bučević.

Ne skriva ga više ni na svom Instagram profilu, odnosno s njim objavljuje cenzurirane fotografije tako da na njegovo lice gotovo uvijek "zalijepi" emotikon. Njih dvoje ovo su ljeto uživali na hrvatskom Jadranu, posjetili su i Modro jezero, a pretpostavlja se da je Nikola s njom bio i u Međugorju.

Čitajte i: Velika nova ljubav Ive Todorić - koju nimalo ne skriva! Nisu luksuzne stvari, a nije nit Vortex filozofija

Linker
18. travanj 2024 01:44