ikona stila

Već smo zaboravili na ove tajice, a onda ih je Victoria Beckham isfurala na – štikle!

Složna obitelj Beckham snimljena je na tribinama dok su pratili nogometnu utakmicu u nimalo sportskom izdanju, a oboje su još jednom dokazali zašto ih nazivaju modnim ikonama.

Svi smo razvili snažnu vezu s trenirkama i tajicama u posljednjih 18 mjeseci pa tako i Victoria Beckham (47) koja se udobne odjeće ne odriče ni nakon duljeg perioda kućnih izdanja uslijed lockdowna. Uspješna dizajnerica pridružila se suprugu Davidu (46) i kćeri Harper Seven (10) na tribinama stadiona u Fort Lauderdaleu na Floridi gdje su gledali nogometni trijumf Inter Miamija nad Chicago Fire FC-om.

Vječni klasik ležernog stila ne pita za godine: Kombinacija u kojoj Victoria Beckham i Hailey Bibeber izgledaju kao sestre

A da je bivša spajsica najbolji model za svoje modne kolekcije dokazala je i ovoga puta. Victoria je bila vrlo chic i elegantna u crnoj kombinaciji koja se sastoji od casual majice, vrtoglavo visokih štikli i tajica koje su vrhunac slave doživjele 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Ovaj model s visokim strukom iz njezine je kolekcije za proljeće 2021., proizveden je u Italiji od pletene viskoze visokog sjaja, a cijena iznosi 490 funti.

image
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Supružnici su bili modno usklađeni, David vrlo elegantan u crnom odijelu i bijeloj košulji, ali i pomno odabranoj kravati, dok je njihova vrckava kći baš poput svake djevojčice njezine dobi izgledala preslatko u ružičastom džemperu, suknji s uzorkom i visokim Nike tenisicama.

image
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Victoria po pitanju mode gotovo nikada ne griješi i rado je kopiraju žene diljem svijeta koje nose njezine kreacije. Iako je vjerna klasičnom stilu i minimalističkim komadima, njezine kombinacije nikada nisu dosadne i vrlo dobro zna kako njima privući pažnju.

Linker
18. travanj 2024 19:39