MODNO NEPOGREŠIVA

Vječna modna inspiracija: Severina održala modnu lekciju na premijeri poznatog baleta u zagrebačkom HNK

Za ovaj svečani događaj pjevačica je izabrala midi crnu pletenu haljinu koju je uparila s clutch torbicom i salonkama, a cijelu kombinaciju podigla je upečatljivim detaljem na remenu.

Jedan od najstarijih i najpoznatijih klasičnih baleta "Giselle" sinoć je premijerno izveden u zagrebačkom HNK. Predstava je privukla brojna poznata lica među kojima se najviše isticala naša glazbenica Severina koja je još jednom potvrdila da je modno nepogrešiva.

image

Pjevačica se na premijeri baleta pojavila u crnoj kombinaciji 'od glave do pete'.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Pjevačica se na premijeri pojavila u elegantnom crnom izdanju - uskoj haljini duljine ispod koljena s puf rukavima, blagim dekolteom i upečatljivom sjajnom kopčom na remenu koja je razbila monotoniju crnog.

Čitajte i: Glazbena i modna ikona: Severina luksuznom jaknom podigla jednostavan outfit

image

Balet je privukao brojna poznata lica.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Severina koja maestralno bira modne kombinacije ovoga puta strogo se držala crne, a outfit je upotpunila malom crnom clutch torbicom i salonkama na "špicu".

image

Balet Gissele jedan je od najstarijih i najpoznatijih na svijetu.

DAMJAN TADIC/CROPIX

U savršenom spoju bezvremenskog stila i trendova pjevačica je uživala u najizvođenijem romantičnom baletu na svijetu u koreografiji bivše zvijezde pariškog baleta, Joséa Carlosa Martineza pod dirigentskim vodstvom Diana Tchobanova.

Linker
15. travanj 2024 04:30