Ana Ivančić, vlasnica shopping butika Garderoba u šetnji gradom.
 Davor Matota
Klasika s pomakom

Vlasnica hit butika na špici nosi jedan od najoriginalnijih komada koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Anu Ivančić rijetko vidimo u centru Zagreba, ali kada njime prošeće, uvijek ostavlja bez daha svojim originalnim stajlingom. Iako prati modne trendove, voli svojim kombinacijama dati vlastiti potpis pa bira neodoljive detalje poput jednog kojeg nismo mogli ne zamijetiti.

Uvijek nam je lijepo vidjeti originalne stajlinge s komadima koje bi rijetko tko isfurao u svakodnevnom životu. Anu Ivančić, vlasnicu concept storea "Garderoba", koji se 2017. otvorio u Martićevoj ulici u Zagrebu, naši fotografi uhvatili su u šetnji zagrebačkom špicom u komadima koje bismo odmah poželjeli u ormaru.

S obzirom na svoj posao, mora biti u korak s trendovima, no najnovijim stajlingom pokazala je da svojem looku voli dati osobni potpis. Klasični plavi kaput kombinirala je na kožnate hlače bordo boje i crne gležnjače, no ovi komadi sami ne bi dovoljno došli do izražaja da ih nije spojila s prugastom košuljom, šalom u crvenkastim tonovima i pripadajućim rukavicama.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / Ana Ivancic (vlasnica shopping butika Garderoba)
Davor Matota
Ana Ivančić, vlasnica shopping butika Garderoba u šetnji gradom.

Prava zvijezda njezinog stajlinga bila je krznena torba koju je teško ne zamijetiti.

Crni kožnati remen s kopčom na sredini torbe dao joj je šarmantan štih i malo nas je podsjetio na široke remene kakve viđamo u filmovima o gusarima. Inače, široki remeni ponovno su se vratili na modni vrh pa ćemo ih ove godine češće viđati u različitim varijantama. Trendseterice ih, osim na torbama, nose na tunike, lepršave haljine i sakoe u žarkim bojama. Ako ih nemate u ormaru, sada je pravo vrijeme za nabaviti ih!

Prošle godine Ana je za magazin Gloria Glam otkrila kako je došla na ideju otvaranja modne trgovine nakon što je više od četvrt stoljeća bila na voditeljskim pozicijama u financijskom sektoru - Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak, Erste mirovinskom fondu, osiguravajućem društvu BNP Paribas Cardif…

"Cijela priča proizašla je iz mojeg osjećaja da na našem tržištu takvog nečeg nema i da se niša može popuniti upravo skandinavskim dizajnerskim rješenjima. Klijentima sam željela ponuditi nešto što je bezvremensko i ispred trendova visoke i ulične mode, što se može prilagoditi svačijoj osobnosti i što više neće morati tražiti u inozemstvu - kao što sam i ja činila. Slobodno vrijeme tijekom poslovnih konferencija u europskim i svjetskim metropolama koristila sam, naime, da obiđem dućane gdje su bili zastupljeni i danski i švedski dizajneri koji su posljednjih godina u globalnoj ekspanziji. Pritom nisam nužno kupovala, nego me to opuštalo i inspiriralo pa moj suprug u šali kaže da itekako imam iskustva u modnoj industriji"- rekla je poduzetnica, dodajući kako Garderoba nikoga ne kopira, ali je svojevrsna kompilacija najljepših modnih koncepata s kojima se susretala tijekom putovanja.

Linker
23. travanj 2024 20:02