Stiže jesen

Vrijeme je za mokasinke! U dućane stigle nove kolekcije

Kao sigurnija opcija birajte jednobojne modele, a za dodatni šik efekt u ponudi su i oni sa zlatnim detaljima i kopčom.

Ljeto se bliži kraju i još ćemo vrlo kratko moći nositi otvorenu obuću. Pravo je vrijeme da kolekciju obuće obogatimo must-have cipelama – mokasinkama. Upravo su mokasinke u posljednjih nekoliko godina postale komad kojeg vrlo rado volimo kombinirati na različite outfite. Nekada su bile obuća koju smo mogli vidjeti u muškim kolekcijama, a danas su nezaobilazne i u ženskim ormarima.

image
ANJA CONOR
image
A. ASTES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA A. ASTES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Standardne mokasinke uvijek će biti u trendu, ali sve više se pojavljuju modeli obogaćeni detaljima kao što su kopče, potplati ili platforma. Osim što su izuzetno elegantne i jednostavne, odličan su komad za casual kombinacije te će zasigurno podići svaki outfit.

image
ANJA CONOR
image
ZLISTR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ZLISTR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kanadski brend Aldo u svojoj kolekciji uvijek ima komade inspirirane posljednjim trendovima, a u nastavku donosimo nekoliko modela mokasinki i salonki za svaki stil! Klasične crne mokasinke bezvremenski su komad već nekoliko sezona. Ova klasična cipela je omiljena kod urbanih žena koje ju biraju za posao, ali u posljednje vrijeme mogu se vidjeti i u nekoliko streetstyle kombinacija.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Kvalitetne i udobne mokasinke će vam trajati dugo, a istovremeno ćete uz pomoć njih osmisliti savršene modne kombinacije. Kao sigurnija opcija birajte jednobojne modele, a za dodatni šik efekt u ponudi su i oni sa zlatnim detaljima i kopčom. I dok su nekad mokasinke imale otprilike isto oblik, danas ih ima nebrojeno modela. Neki su u špic, neki su zaobljeni, imamo mokasinske u svim bojama i s raznim dodacima. U moru raznolikih modela, svatko može naći nešto za sebe. Vjeujte nam, to je ona cipela koja vam treba za odijelo ili hlače, jednom kad štikle zakažu.

Linker
19. travanj 2024 03:32