Instagram
NA SVE ZADATKE - SA STILOM

Za moćan stajling s potpisom domaće dizajnerice Franka Batelić prima samo komplimente

Reakcije nakon prve službene probe za Eurosong našoj su predstavnici dali 'vjetar u leđa' pa u Lisabonu ne skida osmijeh s lica i spremno odrađuje sve zadatke - i to od glave do pete u hrvatskom dizajnu.

'Moćno' odijelo u srebrnoj nijansi bio je odabir Franke Batelić za predstavljanje medijima u Lisabonu. Nakon što je prije dva dana na pozornici zablistala u kreaciji domaćeg modnog brenda eNVy room, Riječanka je sve iznenadila komadom koji se ove sezone itekako vratio na modnu pozornicu. Franka je sa stavom nosila srebrno odijelo modnog brenda Krie iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja. Radi se o modnoj kombinaciji iz nove kolekcije hrvatskog brenda čiji dojam upotpunjuje neizostavni dodatak ovog proljeća - dugački remen, a Franka je cijeli look "smirila" klasičnim crnim salonkama. Za cjelokupan look naša je predstavnica primila samo komplimente, a mnoge dame pohvalile su i zalizanu frizuru - baš onakvu kakva je već nekoliko sezona poželjna.

Objavu dijeli fb KRIE (@kriedesign)

Uz takvo upečatljivo odijelo drugi modni dodaci nisu bili potrebni, a u prvi plan stavila je i svoju tetovažu na stopalu. Za nju se odlučila još prije nekoliko godina kada je tijelo ukrasila latinskom poslovicom "Omnia mea mecum porto", odnosno "Sve svoje nosim sa sobom". A sa sobom će na pozornicu u polufinalu Eurosonga, 8. svibnja, nositi i veliku podršku nakon što je na prvoj probi mnoge iznenadila izvedbom pjesme "Crazy", iako joj kladionice nisu bile naklonjene.

Linker
18. travanj 2024 15:30