Gareth Cattermole/Getty Images f
gotovo otkrila sve

Za nju ništa nije previše: Beyonce šokirala izborom haljine, ovo je model s kojim stvarno treba paziti na svaki korak

Glazbena diva Beyonce uvijek se potrudi privuči pozornost svojim modnim kombinacijama, a ovog puta je odabrala jedan od hrabrijih outfita koje smo na njoj vidjeli. Iako haljine s visokim prorezom nisu ništa novo, model koji je pjevačica nosila zahtijevao je mnogo truda da ne pokaže previše.

Ako tko bez puno pitanja voli riskirati u modi i furati ono što nitko drugi ne bi, onda je to definitivno Beyonce (38). Na raskošnu proslavu pedesetog rođendana repera Puff Diddyja ukrala je svu pažnju u vrlo hrabrom izdanju.

Naime, riječ je o haljini modne kuće Kujta & Meri od luksuznog baršuna s detaljima od stiliziranog cvijeća, optočenog srebrnim šljokicama, a ono čime je nadmašivala outfite ostalih gošći je jako visok prorez, sve do bokova, koji ne bi svatko mogao isfurati. No, Beyonce je nebrojeno puta dokazala da joj nošenje ovakvih haljina nimalo ne predstavlja problem.

Instagram

Za dodatnu dozu elegancije, pjevačica je navukla crne baršunaste rukavice, a srebrne detalje na haljini uparila je sa srebrnom clutch torbicom. Frizura i cipele bile su jednostavne jer je haljina ipak bila u prvom planu.

Inače, Beyonce obožava haljine s visokim prorezima za pojavljivanje na važnim događajima. Tako je ranije ove godine nosila crvenu haljinu sličnog kroja prepunu perlica na rođendanskoj proslavi svoje nećakinje.

Sve u svemu, Beyonce itekako zna kako ostaviti svoje kolege i obožavatelje bez riječi pa se uopće ne čudimo što joj je i nadimak 'kraljica'. Ostaje nam vidjeti čime će sljedeći put nadmašiti samu sebe.

Linker
23. travanj 2024 18:33