Instagram
modna inspiracija

Za svaku priliku: Jedna hit suknja i tri načina kako je nositi

Slip suknje bit će hit i ovog proljeća, no još jedna suknja midi dužine zaslužuje pažnju kada je riječ o komadima koji će činiti capsule garderobu za novu sezonu.

Riječ je o plisiranim suknjama koje su već nekoliko sezona omiljeni izbor za razne prilike, a ništa drugačije neće biti ni ove godine. Svake sezone modni brendovi izbacuju razne verzije plisiranih suknji, a ako ste modna klasičarka jedan neutralni model odlično će zaokružiti garderobu. Čar ovih suknji je njihova prilagodljivost - slažu se gotovo sa svim pa se lako transformiraju iz dnevnog u večernji outfit.

Zahvalan je to odjevni komad oko kojeg možete graditi stajling na više načina - nosite ih uz tenisice i sportsku majicu, cipele na petu i svilenu bluzu ili na običan t-shirt i sako, plisirana suknja dobro će se slagati u različitim modnim izričajima te je komad za kojim posežemo u onim danima kada ne znamo što obući.

U ponudi Zare nalazi se model u ovosezonskoj hit boji, onoj bež, a krasi je i pripadajući remen. Neutralna boja pijeska ide s gotovo svim bojama pa lako možete složiti monokromatski look, kao i onaj s detaljima u boji. Složili smo tri outfita uz ovu svestranu suknju u koje ćemo uskočiti narednih mjeseci.

Outfit 1

Zara, Stradivarius
Suknja Zara (299,90 kn), majica Stradivarius (99,90 kn) i sandale Zara (299,90 kn)

Outfit 2

Zara, Bershka
Suknja Zara (299,90 kn), sportska majica Bershka (129,90 kn) i tenisice Bershka (299,90 kn)

Outfit 3

Zara, Top Shop, Mango
Suknja Zara (299,90 kn), bluza Top Shop (20 funti) i cipele Mango (449,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 17:04