Davor Matota
nema zime

Zabundana Olja Vori prati modne trendove i kad temperatura ode u minus: Njezine čizme poželjet će svaka trendseterica

Kako ostati šik pod hrpom slojeva odjeće zna supruga našeg proslavljenog rukometaša. Česta gošća najpoznatije zagrebačke šetnice bori se protiv niskih temperatura uz zimske modne favorite.

Casual i šik, trendseterica Olja Vori spojila je nekoliko modnih stilova za šetnju centrom grada. Zimska moda u njezinom ormaru obilježena je crnim tonovima uz dodatak klasičnih uzoraka i dozu crvene boje.

Jedan od najtoplijih zimskih komada su pufer jakne, no odavno su poprimile trendi štih pa izgledaju sve samo ne obično i sportski. Model puf jakne koji je popularan ove zime nosila je i Olja, odabrala je crni duži s odsjajem, a kombinirala je jaknu uz kombinaciju koja bi se idealno slagala i s dugim crnim kaputom. Klasični pepita uzorak krasio je njezin šal i tuniku identičnog dezena. Nju je nosila kao haljinu uz debele grilonke. Osim jakne koja je bila upečatljivi dio kombinacije, pažnju su krale i trendi čizme do koljena aligatorskog uzorka i s potpeticom od 10 cm. Kao i svaka trendseterica, Olja zna da je ovaj uzorak jedan od omiljenih ove sezone, osobito na modnim dodacima pa je uz čizme uskladila mini bucket torbicu. Torbicu breda Chic IB bags potpisuje hrvatska dizajnerica Ivana Bičanić, a visoke čizme su iz kolekcije brenda Max Mara.

Spica / Zagreb 28.12.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota
Olja Vori

Max mara kroko čizme, 9500 kn, (LuisaViaRoma)

Uz dodatak crvene beretke i naušnice u obliku zvjezdica, Olja se uputila u šetnju okićenom zagrebačkom špicom s osmijehom na licu, a za njega je dijelom zaslužna i nova stranica u životu. Olja i Igor Vori sa sinom Petrom i kćeri Nikom tako su ove godine imali posebno vesele blagdane jer su ih dočekali u svom novom zagrebačkom stanu. Nakon čestih selidbi, podstanarstva i života u raznim europskim gradovima sada su napokon "svoji na svome".

--> Sreća na novoj adresi: Prvi blagdani obitelji Vori u novom stanu

Linker
19. travanj 2024 06:15