Damir Krajac / CROPIX
spoj za poglede

Zanimljiv outfit Nine Badrić: Čista elegancija u kompletu iz nove Zarine kolekcije

Nakon opuštajućeg odmora u Jelsi na otoku Hvaru gdje ima kuću, pjevačica Nina Badrić vratila se u Zagreb gdje je još jednom pozitivno iznenadila zanimljivim modnim iskorakom.

Nina Badrić (47) za dan u gradu odjenula je šareni, cvjetni komplet koji se sastoji od lagane bluze i hlača identičnog uzorka, pa se izdaleka nije moglo razaznati je li riječ o kombinezonu, ili hlačama i bluzi. No, u virtualnoj šetnji kroz novu kolekciju lanca ulične mode Zara, pronašli smo i ova dva komada - svaki se prodaje po cijeni od 299 kuna.

Bluza ima okrugli izrez oko vrata i duge rukave s naborima na ramenima, te drapirani struk, a kopča se bočno. Hlače su visokog struka i imaju bočne džepove, kao i remen za vezanje od iste tkanine. Pri dnu su stisnute i daju pomalo "vrećasti", vrlo moderan look, a na Nini ovaj komplet od viskoze izgleda vrlo elegantno.

"Da se i ja napokon dočepam farbanja i šišanja", napisala je Nina pokraj fotografije i svima dala do znanja da je upravo izašla iz frizerskog salona, a njezini su obožavatelji hvalili kako njezin modni stil, tako i novu frizuru.

Ovakci su kompleti veliki trend već nekoliko sezona, a ususret jeseni viđamo ih u novim kolekcijama.

Zara.com
Zara, bluza, 299 kuna

Zara.com
Zara, hlače 229 kuna

Zara.com
Zara, top 99 kuna

Zara.com
Zara, hlače 139 kuna

Linker
05. travanj 2024 13:01