Novi smjer

Znakovita poruka Victorije Beckham: Dvaput se pojavila u istom outfitu

Upečatljivu kombinaciju smeđe suknje s visokim prorezima i dolčevite u lila boji ponovila je u manje od dva tjedan.

Recikliranje outfita postaje dio modne kulture, kako svaka promjena smjera kreće od vrha, tako bismo mogli shvatiti da je potez Victorije Beckham pravi pokazatelj tog novog smjera. Ova cijenjena dizajnerica i modna ikona ovog je prosinca učinila dosta neobičnu stvar za tako istaknutu modnu djelatnicu - u vrlo kratkom razdoblju na dva različita događanja pojavila se u potpuno istom outfitu. Budući da nije riječ ni o kakvoj uniformi ili reklami takvog tipa, nego isključivo o odabiru odjeće za njoj važne događaje Vicki je pokazala da je "recikliranje outfita" nova "it" stvar.

image

U manje od tjedan dana

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Victoria Beckham istu je modnu kombinaciju pokazala u Parizu i Londonu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Upečatljivu kombinaciju smeđe suknje s visokim prorezima i dolčevite u lila boji Vicki je začinila elegantnim cipelama na visoku petu - te je jedino obuću i promijenila.

Prvi se put u toj kombinaciji pojavila u Parizu, što je sama i pokazala na svom Instagramu 7. prosinca. "Poljupci iz Pariza", napisala je Vicki dok na jednoj fotografiji snimljenoj po danu pozira uz ogromnu okićenu jelku. Baš je na toj fotografiji nosila smeđe-ljubičastu kombinaciju.

U drugoj fotografiji istog vrtuljka pokazala je i da se te večeri družila na večeri s dizajnerom Rickom Owensom ,njegovom partnericom Michèle Lamy i modnim kritičarem britanskog Voguea Andersom Christianom Madsenom. Victoria je za večeru obukla večernju haljinu u boji pistacije, asimetričnog kroja i zanimljivih detalja.

Međutim, ni tjedan dana kasnije, 13. prosinca Vicki je za važnu prigodu u Londonu obukla istu kombinaciju iz Pariza - koju je sama pokazala na društvenim mrežama - priredila je veliku božićnu zabavu u svom centralnom dućanu u Dover Streetu u Londonu. Na veliku zabavu Victoria je došla u istom outfitu - smeđa suknja s visokim prorezima i dolčevita nježne lila boji. Jedino je promijenila cipele te je umjesto crveno-prozirnih slingback stiletto cipela imala bordo crvene cipele s odrezanim vrhom i ukrašene zlatnim lancem, baš kao što je i suknja.

image

Za božićnu zabavu u sovm dućanu, odabrala je posebne cipele

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Koliko joj je važno ovo događanje pokazuje činjenica da su Victoriju podržala i njena djeca, na svečanost su došli sinovi Romeo i Cruz kao i obiteljska ljubimica Harper. Britanski tisak zamijetio je da najstarijeg sina Brooklyna nije bilo, baš kao ni njegove supruge Nicole, što znači da je tihi rat Beckhamovih i dalje aktualan. Tog je tjedna njen suprug David boravio u Katru gdje je imao niz aktivnosti, a pratio je i većinu utakmica.

Linker
18. travanj 2024 09:38