sviđa nam se!

Kim Kardashian odsad ima i kolekciju detalja za dom. Sjećate li se kako izgleda njena kuća?

Kolekcija uključuje pet predmeta koji se mogu koristiti svugdje u domu, a posebno dobro izgledaju u kupaonici.

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian osmislila je kolekciju detalja za uređenje doma, s posebnim naglaskom na kupaonicu. Kolekcija se sastoji od pladnja, okrugle posudice s poklopcem, veće posude s poklopcem, posude za maramice i kante za otpatke, a svi komadi su sive boje.

"Kada sam dizajnirala ambalažu za svoju liniju proizvoda za njegu kože SKKN BY KIM, crpila sam inspiraciju iz betonskih skulptura i različitih nijansi kamena. Znala sam da želim nadopuniti svoju kolekciju proizvoda za njegu kože dodacima za dom, dizajniranim za držanje mojih proizvoda i podizanje doma modernom, minimalističkom elegancijom", rekla je Kim koja se također inspirirala i monokromatskim elementima u svom domu.

Kim obožava minimalizam jer joj, kaže, donosi osjećaj mira i tišine. "Mislim da su betonski materijal i monokromatski dizajn važni za moje mentalno zdravlje", rekla je Kim. Reality zvijezda vjeruje da se mnoge žene mogu povezati s njezinim osjećajem za stil jer se čini "dostižnim".

"Stvari koje nosim djeluju realistično. Postoji jednostavan način pronaći sličan predmet ili rješenje za nošenje nečeg sličnog i mislim da je to ono što odjekuje u javnosti", objasnila je.

Njena kolekcija sitnica za dom, koja dolazi u prodaju 6. listopada, savršeno se uklapa u cijelu estetiku njezine kuće u Hidden Hillsu u Kaliforniji. Vogue je prvi zavirio u njezinu kuću 2019., kada je još bila u braku s Kanyeom Westom. On i Kim kupili su dom 2014. te su ga uređivali šest godina.

U njemu prevladavaju neutralne boje poput sive, prljavobijele i bijele s naglaskom na čistoću i red. U prostorijama je tek nekoliko komada namještaja, par vaza, knjiga i malo cvijeća. U kuhinji nema nereda kao u ostalim obiteljskim kuhinjama jer Kim ne podnosi nered, a posebice neuredne ormare.

Linker
25. travanj 2024 09:27