čudesni Elasticizer

Balzam koji čini čuda: U svijetu se svake minute proda jedan, stvoren je za Audrey Hepburn

Obnavlja vlasi, daje hidrataciju i elastičnost, a njegov sastav ostao je nepromijenjen još od 1974.

Osim na kožu, slana voda, sunce i znoj mogu nepovoljno utjecati i na kosu koja za vrijeme ljetnih mjeseci postaje suha i dehidrirana. Zbog toga je vlasima važno pružiti bogatu hidrataciju i njegu serumima, balzamima i maskama. U moru takvih proizvoda kojih je na tržištu svake godine sve više nalazi se kultni klasik koji svoju popularnost duguje poznatom trihologu i stručnjaku za kosu Philipu Kingsleyju.

Kingsley je ovaj proizvod osmislio još 1974. za glumicu Audrey Hepburn jer mu se žalila da joj kosa zbog čestog stiliziranja za snimanja nije iste kvalitete kao prije. Audrey je bila oduševljena učinkom Elasticizera, a Kingsley je nekoliko godina iza toga pokrenuo svoj brend proizvoda za kosu među kojima se nalazio i Elasticizer.

Riječ je o iznimno intenzivnom tretmanu koji obnavlja strukturu kose, a nanosi se malo drukčije od ostalih balzama - prije šamponiranja.

Elasticizer je vrlo popularan proizvod u svijetu ljepote i njege kose - svake minute proda se jedna posudica, a njegova formula ostala je nepromijenjena do danas.

Kako sam s kosom uvijek imala ‘love-hate‘ odnos jer je, unatoč tome što je ravna, nisam mogla ukrotiti, nisam mogla pronaći odgovarajući balzam koji bi pokazivao rezultate i nakon nekoliko korištenja. U skoro svaki sam se razočarala, posebice onda kada sam počela bojati kosu. No, Elasticizer se pokazao kao jedan od najboljih proizvoda za kosu koje sam ikada koristila te je odmah nakon prve primjene postao moj omiljen proizvod za njegu kose.

To ne čudi jer je dizajniran upravo kako bi revitalizirao kosu, obnovio vlasi i dao ih elastičnost što objašnjava zašto ga vole zvijezde poput Cate Blanchett i Gwyneth Paltrow. Redovitim korištenjem kosa je hidratizirana, sjajna i zaglađena.

image

Philip Kingsley Elasticizer, Cult Beautyr, 322 kune.

PHILIP KINGSLEY

Kako se koristi Elasticizer?

Nanosi se na vlažnu kosu, od sredine dužine prema krajevima, ali prije šamponiranja. Obično se drži od 10 do 20 minuta, no nekada sam ga držala i duže da bi pojačala učinak. Ono što vrijedi zapamtiti jest činjenica da se ne smije stavljati tri dana prije ni tri dana poslije bojanja kose. Koristim ga po potrebi i kada primijetim da mi je kosa u lošem stanju.

Elasticizer dolazi u manjem pakiranju od 75 ml i većem od 100 ml, a možete ga nabaviti na Notino.hr ili stranim beauty trgovinama Cult Beauty i Look Fantastic.

Linker
24. travanj 2024 10:41