KissKiss Bee Glow

Balzam za nijansiranje usnica o kojem svi pričaju dolazi u šest cvjetnih nijansi

Želite li da vaše usne istovremeno budu njegovane i u vašoj omiljenoj boji, ovo je pravi izbor.

Sigurno ste već sad i sami shvatili da su ove sezone mat ruževi totalno "out" te da se naglasak stavlja na make-up proizvode koji njeguju usne. U moru dostupnih na tržištu jedan je mnogima zapeo za oko. Riječ je o balzamu za nijansiranje usnica s medom prestižne francuske kuće.

Guerlain je ove sezone predstavio KissKiss Bee Glow, tonirani balzam za usne prožet medom i napravljen od 98% sastojaka prirodnog porijekla¹. Za ovaj balzam kažu u Guerlainu da oživljava prirodnu boju usana s daškom blistavog sjaja, nudeći 24-satnu hidratantnu² i regenerirajuću njegu.

image

Guerlain KissKiss Bee Glow, nijansa 503

PRESS

Kremast i neodoljiv, njegova nevjerojatno topljiva tekstura klizi na usnama. Formula ujedinjuje med i topive aktivne sastojke za umirene, omekšane, nahranjene i punije usnice.

Ovaj slatki, ultra ugodan balzam za njegu s 98% sastojaka prirodnog porijekla slavi moć pčele, a ujedno zahvaljujući medu obnavlja, njeguje i umiruje usne, dok propolis zaglađuje usne i u tandemu s hijaluronskom kiselinom, pruža učinak punoće. Pčelinji vosak njeguje i stvara neodoljivu teksturu koja klizi usnicama.

Kako bi upotpunili ovaj trio, hijaluronska kiselina i shea maslac nude 24-satnu hidrataciju, a eozin trenutačno oživljava njihovu prirodnu boju. Usne su iz dana u dan ljepše, intenzivnije nahranjene i regenerirane.

image

Guerlain KissKiss Bee Glow, nijansa 505

PRESS

KissKiss Bee Glow dostupan je u šest cvjetnih nijansi sa sirupastim, prozirnim završetkom... za blistav, neodoljiv i živahan osmijeh, onaj koji slavi prirodu, spreman za ljubljenje!


¹Prema standardu ISO 16128, preostalih 2% doprinosi cjelovitosti i senzornoj teksturi formule.

²Instrumentalni testovi na 21 volonteru.

Linker
16. travanj 2024 14:59