kućni luksuz

Bliže se blagdani, a ne znate što pokloniti dragim osobama? Zlato je uvijek dobar izbor

Ako među voljenima imate one koji posebnu pažnju posvećuju njezi kože, ne trebate previše razmišljati što ćete im pokloniti. Beauty uređaj koji objedinuje čak nekoliko tretmana i pruža profesionalne rezultate u udobnosti vlastitog doma idealan je poklon.

Festive sezona nam kuca na vrata, što znači da počinjemo planirati što ćemo pokloniti najdražima. Njihov sjaj u očima i osmijeh kada otvaraju poklone je nezamjenjiv, zbog čega nam se svake godine stvara pritisak da poklon mora biti idealan ili, u najmanju ruku, bolji nego godinu prije. Naravno da bit blagdana nije u poklonima, no oni su ipak jedan od najljepših načina iskazivanja pažnje.

Htjeli mi to priznati ili ne, svi volimo primati poklone, ali još posebniji je osjećaj kada voljene osobe možemo razveseliti nečim što će im se svidjeti. Ove vam godine preporučujemo da se odmaknete od klasike i sebi i dragim osobama darujete nešto doista posebno i luksuzno.

S razvojem beauty industrije u fokus su došli razni alati za održavanje mladolikosti, zbog čega su idealan poklon za sve beauty fanatike koji mnogo pažnje pridaju njezi kože. Jedan od njih je i Rox Beauty TriPollar STOP VX GOLD 2 koji objedinjuje nekoliko beauty tretmana. Dakle, riječ je o pravom multitaskeru u predivnoj zlatnoj boji koji uključuje sve prednosti voljenog klasika TriPollar STOP GOLD te izgleda još luksuznije.

image

TriPollar STOP VX GOLD 2

PRESS

Kako djeluje TriPollar STOP VX GOLD 2?

Kada je riječ o modernoj njezi kože, moramo misliti na nekoliko stvari. Koža se s vremenom opušta te se na njoj pojavljuju znakovi starenja - bore, fine linije, hiperpigmentacija, postaje suha i nema onaj poznati, neodoljivi sjaj. Zbog toga je logično zaključiti da nam za održavanje njezine ljepote i zdravlja treba puno preparata i različitih uređaja.

Srećom, ne trebamo potrošiti hrpe novca da bismo imali lijepu kožu jer TriPollar STOP VX GOLD 2 odrađuje sve uz pomoć snage Turbo-RF (radiofrekvencija) i DMA tehnologije kako bi preoblikovao crte lica i zagladio kožu. Zvuči odlično, zar ne?

Zbogom borama

Kod Turbo-RF tehnologije koriste se izmjenični radiofrekvencijski valovi koji ravnomjerno raspoređuju toplinu u dermis - sloj kože između epidermisa i subcutisa. Ovim tretmanom postiže se proizvodnja kolagena koja se s vremenom smanjuje pa ju je potrebno ponovo potaknuti.

Radiofrekvencijom možemo potaknuti i proizvodnju elastičnih vlakana, a to znači samo jedno - bore i fine linije su manje vidljive, a koža je zategnutija.

image

Uz uređaj dolaze i gelovi za pripremu kože.

PRESS

Bolji tonus mišića

Opuštenost kože posebno se vidi na vratu, a taj problem uspješno rješava DMA tehnologija (deep muscle activation) koja mišiće lica i vrata aktivira na dubljoj razini pomoću mikrostruje. Kontrakcijama potiče rad različitih slojeva mišića, povećava se njihova gustoća i volumen. I to dugoročno!

Još veća učinkovitost

Da bi ove dvije inovativne tehnologije bile što učinkovitije, važno je postavke uređaja prilagoditi svakoj koži. TriPollar STOP VX GOLD 2 u tu svrhu koristi značajku Thermal Mapping kojom mjeri temperaturu kože na pet mjesta za vrijeme tretmana, čime se postižu zavidni i odmah vidljivi rezultati - mišići su tonirati, konture su preoblikovane, opuštena koža je zategnuta, a bore su manje vidljive.

image

TriPollar STOP VX GOLD 2 sadrži 24-karatne pozlaćene elektrode za bolju vodljivost mikrostruje.

PRESS

Zlato kao pomagač

Ako ste mislili da je TriPollar STOP VX GOLD 2 ukrašen luksuznim 24-karatno zlatom samo zbog estetskog dojma, u krivu ste. Naime, zlato u ovom uređaju služi kao izvrstan vodič mikrostruje kroz pozlaćene elektrode i najbolje djeluje uz pomoć posebno formuliranog gela. Poznato je da ovaj izdržljiv plemenit metal pozitivno utječe na kožu, a koristila ga je i Kleopatra u svojim beauty ritualima.

Kako se koristi TriPollar STOP VX GOLD 2?

TriPollar STOP VX GOLD 2 koristi se vrlo jednostavno, no potrebno je prvo pripremiti kožu. Nakon što ste temeljito očistili lice, nanesite GOLD Preparation Gel na područja lica koje želite tretirati. Odaberite način RF rada i kružnim pokretima prelazite po licu. Svako područje tretirajte do pet minuta prije nego prijeđete na drugo.

Nakon što ste gotovi s RF načinom rada, prebacite se na RF & DMA način i prelazite uređajem preko čeljusti pet minuta sa svake strane. Na kraju isperite gel i nastavite s uobičajenom njegom lica. I ne zaboravite se diviti rezultatima!

ROX Beauty TriPollar STOP VX GOLD 2 ekskluzivno je dostupan putem ROX Beauty web shopa i u ROX Beauty Storeu u Ilici 54.


Sponzorirani sadržaj je kreiran u suradnji s ROX Beauty.

Linker
16. travanj 2024 08:31