Getty Images
SPREMNA OSTARITI

Courteney Cox: Riješila sam se filera, godinama sam izgledala 'lažno'

Američka glumica Courteney Cox, najpoznatija po ulozi Monice u seriji "Prijatelji", već je ranije otvoreno govorila o svojim plastičnim operacijama zbog kojih je požalila, a sada je potvrdila da je napokon spremna potpuno prirodno ostariti.

- Riješila sam se svih filera i moje lice je ponovno prirodno. Osjećam se mnogo bolje jer napokon ličim na sebe - izjavila je 53-godišnja glumica i priznala da je napokon prihvatila da se tijelo i lice mijenjaju s godinama te da u tome nema ništa pogrešno.

- Stvari će se promijeniti. Sve će "pasti". Ja sam to htjela spriječiti, ali sam na kraju izgledala još gore - lažno. Trebate prihvatiti sitne linije na licu, osobito ako imate tanku kožu kao ja. To nisu bore - to su linije od smijeha. Morala sam naučiti prihvatiti da se koža mijenja i shvatiti da mi fileri nisu prijatelji - izjavila je Courteney Cox i otkrila da je zbog komentara prijateljice shvatila da mora prestati.

Getty Images

- Došla je i čim me vidjela rekla: "Nemoj više!", a ja sam pomislila kako nisam bila na tretmanu šest mjeseci. Nisam uopće shvaćala da sam pretjerala. Kad živite u Hollywoodu to vam postane normalno - izjavila je i otkrila kako bi joj čak i doktor često sugerirao da "jedna injekcija ovdje, jedan filer ondje" neće naštetiti, ali to je na kraju dovelo do novih tretmana kojima je pokušavala "zadržati izgled". Iako nije u potpunosti odbacila mogućnost novih tretmana, naglasila je da "želi ostati prirodna".

Linker
17. travanj 2024 15:29