I kako ga postići

Eto ga i kod nas! Novi beauty trend su kapci boje cimeta i usne boje vina

Nadahnuti nijansama koje trenutačno dominiraju prirodom, veselimo se sjenilima zemljanih tonova i tamnocrvenim ruževima.

Nakon ljeta u kojem smo njegovali clean girl estetiku, s vrlo malo ili nimalo pudera, svijetlim tonovima te pročišćenim make-up izdanjima koji su funkcionirali i za partije na plaži i za večernje izlaske, novo godišnje doba donijelo je novu beauty inspiraciju i rutinu.

image

Hailey Bieber

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK ED CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK ED

Birajući boje iz paleta sjenila, mnoge žene nesvjesno prate smjene godišnjih doba, pa nam posljednjih tjedana make-up kist spontano leti ka zemljanim tonovima. Tradicionalno u jesenskim mjesecima biramo tamnosmeđe, narančaste, bordo i ljubičaste nijanse sjenila za oči, inspirirani tonovima koji u to doba godine dominiraju prirodom.

image

Pupa paleta sjenila Delicious Cake 149,90 kn/19 €.

image

Guerlain Kiss Kiss Shine balzam za nijansiranje usnica 355 kn/47,13 €.

image

REVOLUTION x GAME OF THRONES Mother of Dragon paleta sjenila 119,99 kn/15,93 €.

Kad su u pitanju rumenila, koja su ključna okosnica jesenskih beauty lookova, u trendu su ona boje cigle, terakote i breskve. Vizažisti otkrivaju kako je trenutačno in tzv. underpainting. Riječ je o tehnici nanošenja rumenila - ili bronzera - ispod pudera, jer je cjelokupni dojam mnogo prirodniji.

image

Avon rumenilo 3D Matte Blush s visokopigmentiranim mat završnim slojem 55,90 kn/7,42 €.

image

Chanel Rouge Allure 3204 Sensation 48,87 €.

Ujesen već tradicionalno raste popularnost tamnih nijansi ruževa: in su zagasito crveni i smeđi, a za chic efekt dodajte im malo bezbojnog sjajila.

Linker
15. travanj 2024 21:42