Nagradni natječaj

FOREO & Gloria ispunjavaju želje: Darujemo tri najpopularnija gadgeta vodećeg beauty brenda

Kompletna njega lica u samo 6 minuta? FOREO zna kako!

Svaka dobra skincare rutina započinje temeljitim čišćenjem lica, a omiljena LUNA 3 i njezine T-Sonic pulsacije će u samo 1 minuti osloboditi vašu kožu od 99.5% nečistoća i ostataka šminke.

Nakon čišćenja i opuštajuće masaže, spremni ste za trominutni trening lica uz sladak, ali moćan mikrostrujni uređaj BEAR, koji učvršćuje i obnavlja kožu te zaglađuje bore.

Zadnje 2 minute rezervirajte za nezaboravne spa tretmane koje donosi UFO 2 - opuštajuću termoterapiju, moćnu krioterapiju, puni spektar LED svjetala i tonizirajuće T-Sonic pulsacije, nakon kojih će vaša koža biti dubinski hidratizirana i dobiti blistavi sjaj.

A sad ono najbolje! Pratite Instagram profil portala Gloria i osvojite jedan od tri uređaja brenda FOREO po vlastitom izboru!

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 6. do 12. prosinca 2021.
  • Ispod objave kojima vas pozivamo da se prijavite na natječaj napisati koji FOREO proizvod "škicate" i zašto ga želite.

Tri najsretnija dobitnika objaviti ćemo na Instagram profilu Gloria.hr u ponedjeljak, 13. prosinca 2021.


Detalje i pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.


Dvojite li za koji se beuaty gadget odlučiti, olakšat ćemo vam odabir. Upoznajte se s uređajima LUNA 3, UFO 2 i BEAR, malim čudotvorcima za njegu kože bez kojih vaša beauty rutina više nikad neće biti ista.

image
FOREO

LUNA 3

LUNA 3 uređaj za čišćenje i masažu lica osigurat će vam dubinsko čišćenje gdje god se nalazili, zbog čega zaslužuje posebno mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici. Zahvaljujući moćnim T-Sonic pulsacijama koje prodiru duboko u kožu te ultrahigijenskom, vodootpornom silikonu, ovaj pametni beauty gadget će u samo 1 minuti ukloniti nečistoće, bakterije i višak sebuma te pripremiti vašu kože za nanošenje omiljenih proizvoda za njegu.

image
FOREO

UFO 2

Luksuzne spa trenutke možete doživjeti i u udobnosti vašeg doma uz intenzivni dvominutni UFO 2 tretman lica, koji vam na dlanu donosi termoterapiju, krioterapiju, T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala. Ovu skincare inovaciju uparite s eksluzivnom linijom maski za lice, bogatih vitaminima i hranjivim aktivnim sastojcima, i razmazite se personaliziranom njegom koja će vam osigurati zdravu, lijepu i dubinski hidratiziranu kožu.

image
FOREO

BEAR

BEAR je revolucionarni mikrostrujni uređaj koji će vam u samo 3 minute osigurati čvrstu, sjajnu i zategnutu kožu. Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica te zaglađuju bore. BEAR je jedini uređaj na svjetskom tržištu koji koristi mikrostruju uz Anti-Shock System™, što ga čini najsigurnijim miktrostrujnim uređajem na svijetu. Za korištenje BEAR uređaja FOREO preporučuje SERUM SERUM SERUM, koji omogućuje siguran prijenos mikrostruje u kožu.


*LUNA 3, BEAR i UFO 2 dostupni su na www.foreo.com i kod odabranih partnera

Linker
23. travanj 2024 19:00