LA PIEL
Nagradni natječaj

Gloria & La PIEL vas nagrađuju: Darujemo sedam poklon paketa nove, prirodne i luksuzne kozmetike

Povodom Glorijina 28. rođendana, vaš omiljeni ženski magazin u suradnji s našim vjernim partnerima kroz četiri tjedna mjeseca veljače daruje vas vrijednim darovima na našem Instagram profilu. Neka tjedan ljubavi krene tako da malo nježnosti posvetite i sebi...

Povodom Glorijina 28. rođendana, vaš omiljeni ženski magazin u suradnji s našim vjernim partnerima kroz četiri tjedna mjeseca veljače daruje vas vrijednim darovima na našem Instagram profilu. Neka tjedan ljubavi krene tako da malo nježnosti posvetite i sebi...

Nova, prirodna i luksuzna La PIEL by Lana J. shower & body kolekcija stvorena je za odvažne žene i njihove posebne trenutke, a svoju premijeru doživjela je baš uoči Glorijina rođendana i praznika ljubavi. Novi i prirodni proizvodi iz ove kolekcije obogatiti će vašu rutinu tuširanja i kupanja te vas osvojiti na prvi miris i dodir!

Povodom 28. rođendana magazina Gloria nagrađujemo vas vrijednim poklon paketom nove linije kozmetike La PIEL by Lana J. na našem Instagram profilu.


Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil @Gloria.hr u razdoblju od 14. do 21. veljače 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš ovotjedni natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje

Sedam dobitnika La PIEL by Lana J. poklon paketa objavit ćemo na Instagramu 22. veljače 2022.

Pravila nagradnog natječaja potražite na Gloria.hr.


Doživite nezaboravno iskustvo tuširanja i njege!

Nova La PIEL shower & body kolekcija donosi inovativne kombinacije luksuznih parfemskih mirisa u 95 i 97 posto prirodnim formulacijama. Za najposebnije trenutke i kraljevski tretman.

Kolekcija se sastoji od Nar NOIR gela za tuširanje i losiona za tijelo, Amber ORANGE gela za tuširanje i losiona za tijelo te takozvane "bubble ball" raskošne spužve za tijelo koja će vam pružiti nezaboravan osjećaj pri tuširanju i kreiranju dodatne pjene ispod tuša.

Novu shower & body kolekciju krase drvenasti i zemljani mirisi, kao i note slatke naranče, crvenog voća, vanilije, ambera, pačulija, a inspiracija za takve proizvode bile su upravo pratiteljice La PIEL-a koje su vjerni kupci te i same sugeriraju kakve bi proizvode voljele naći u ponudi. Tako je čak 75 posto žena na uzorku od 10.000 odgovora reklo da na svojoj koži voli muške mirise, isto toliko puderaste, sofisticirano slatkaste i osvježavajuće mirise.

image
LA PIEL

Obzirom na usku ponudu prirodnih proizvoda s luksuznim, parfemskim mirisima, La PIEL by Lana J. je pažljivao osluškivao želje s tržišta i kreirao proizvode s nišnim mirisima.

Nar NOIR liniju obilježava ljubičasta boja, koja krasi samozatajne, ali istovremeno samouvjerene i zavodljive žene koje se ne boje ostaviti trag. Ove bogate, hranjive teksture gela za tuširanje i losiona za tijelo osvojit će sva vaša osjetila uz note samozatajnog, ali moćnog začinskog karaktera ljiljana iz Casablance, suptilnog dodatka mirisa šećerne vate, kao i visoke note zadimljenog drveta i sočnog crvenog voća - nara. Mističan, snažan i topao u isto vrijeme. Miris koji biraju žene sa stavom.

Narančasta boja krasi osvježavajuću Amber ORANGE liniju i ona je na tragu energičnih, dinamičnih žena koje vole izazove. Baršunaste note ambera (jantara - zemljanog i lagano orijentalnog mirisa) i opojnog tamjana spojene su sa dominantnim mirisom slatke naranče čineći ovaj zavodljivi miris u isto vrijeme toplim, dinamičnim i osvježavajućim. Zbog kombinacije donjih nota mošusa, vanilije i pačulija ovaj miris stvara ambijent topline, sofisticiranosti, stila, ali i adrenalina.

Nar NOIR i Amber ORANGE gelovi za tuširanje nisu kao ostali gelovi koje ste isprobali - upravo zbog 95% prirodne baze, gel se pri tuširanju i kupanju pretvara u kremastu teksturu (SHOWER GEL to CREAM) za što je potrebno više kružnih pokreta, a potom uz mali dodatak vode na kožu, postiže se lagana pjena. Moćne formule gelova za tuširanje formulirane su bez agresivnih tenzida (SLS/SLES-a), obogaćene glicerinom, biljnim ekstraktima i uljima kako bi nježno očistile vašu kožu tijela te je ostavile mekanom bez osjećaja zatezanja. Raskošna i gusta spužva za pranje tijela pomoći će vam pri pojačavanju pjene, poboljšanju cirkulacije i eksfolijaciji.

Za potpuni doživljaj nakon tuširanja, losion za tijelo (hijaluron, organska ulja, biljne ekstrakte) nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju te svilenkast osjećaj na koži, ostavljajući nježne parfemske note na koži i do nekoliko sati.

image
LA PIEL

Ukoliko ste ipak više tip koji voli kupke, La PIEL by Lana J. i Gloria će u svaki paket dobitnicima "ubaciti" i Bath BOMBS - Galaxy, Champagne i Girl Power. Svaka dijamantna bomba je jedinstvena, no svaka je prekrivena slojem sitnog sjaja koji daje mali glow efekt koji je vidljiv pod bljeskalicom ili jačim svjetlom.

Neka bath bomba bude poslastica za kraj dana koja će vam pomoći da se opustite, ali istovremeno pružiti i najzabavnije kupanje koje ćete ikad doživjeti.

Stavite dijamantnu bombu za kupanje u kadu punu tople vode i uživajte u čarobnoj kupki. Najbolji dio dolazi nakon 10-ak minuta... Iznenađenje - poklon prsten! Bath bombe su obogaćene shea maslacem, bez SLS/SLES-a su te, kao i svi La PIEL by Lana J. proizvodi, nisu testirane na životinjama.

Učinite vaše kupanje i tuširanje opuštajućim i luksuznim doživljajem koji ćete pamtiti.

La PIEL by Lana J. proizvode možete naći na www.mylapiel.com. Plaćanje je moguće pouzećem, a ukoliko vam ne odgovaraju, možete ih vratiti.

Linker
26. travanj 2024 20:27