Nagradni natječaj

Gloria & Olival vas nagrađuju: Darujemo sedam vrijednih poklon paketa domaćeg brenda kozmetike

Povodom rođendan brenda Gloria, vaš omiljeni ženski magazin u suradnji s našim vrijednim partnerima kroz četiri tjedna mjeseca veljače daruju vas vrijednim poklon paketima beauty proizvoda na našem Instagram profilu.

Više od 27 godina Olival je snažno okrenut inovacijama, sustavnom praćenju svjetskih kozmetičkih trendova temeljenih na prirodnoj kozmetici, inovativnim aktivnim tvarima kao i održivom poslovanju.

Prije tri godine upravo su suvremeni trendovi bili motivacija za razvoj linije proizvoda kakvi su u svijetu iznimno cijenjeni i popularni - funkcionalni proizvodi koji sadrže visoke koncentracije iznimno djelotvornih sastojaka i to pod nazivom Olival Professional. Prva tri proizvoda iz linije Professional lansirana su početkom 2019. godine. U međuvremenu Olival Professional linija se neprestano razvija i trenutno sadrži 17 proizvoda koji pružaju kompletnu njegu i odgovaraju različitim tipovima i stanjima kože.

Povodom rođendana brenda Gloria, a u suradnji s Olivalom, nagrađujemo vas vrijednim poklon paketima beauty proizvoda na našem Instagram profilu.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 31. siječnja do 6. veljače 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na natječaj napisati bez kojeg beauty proizvoda nikako ne možete i zašto?

Sedam dobitnika poklon paketa objavit ćemo 7. veljače 2022.

Pravila nagradnog natječaja možete pogledati ovdje.

image
PRESS

Olival Professional Mikroemulzija lagano je i prozračno ulje obogaćeno skvalanom i uljem konoplje srednje gustoće i služi uklanjanju šminke i proizvoda za zaštitu od sunca. U kontaktu s vodom emulzificira se i pretvara u mlijeko, te nježno otapa i uklanja sve nečistoće. Ispire se vrlo lagano i u potpunosti ostavljajući kožu nježnom, mekom i bez osjećaja isušenosti. Ekstrakt sladića i vitamina E djeluju protuupalno i antiosidativno.

Olival Professional Amino gel hidratantni je gel bogat ovlaživačima i obogaćen betainom, poliglutaminskom kiselinom, alantoinom, aloe verom i ekstraktom sladića. Zahvaljujući ovim sastojcima iznimno nježno čisti lice, hidratizira kožu i sprječava njeno isušivanje, djeluje protuupalno i umirujuće, te je priprema za idući korak u rutini njege lica. Ova dva proizvoda pružaju nježno, ali temeljito čišćenje.

Hidro tonik je hidratantni, njegujući tonik koji trenutno (re)hidratizira, uravnotežuje pH i ublažava utjecaj tvrde vode na kožu. Pogodan je za sve tipove kože, naročito kožu sklonu dehidraciji.

Piling tonik AHA PHA vrlo nježne, ali izrazito učinkovite formulacija sadrži 5,9% AHA i PHA kiselina, dok pažljivo prilagođena pH vrijednost od 3,6 jamči učinkovitu eksfolijaciju. Ključni sastojci ovog tonika su mandelična kiselina, glukonolakton, laktobionska kiselina, ekstrakt jabuke te njegujući, hidratantni sastojci kao što su hijaluronska kiselina, betain, glicerin i pantenol. I upravo zbog te svoje formulacije Piling tonik se može primjenjivati nekoliko puta tjedno što omogućuje mnogo ugodniju rutinu njege i lakše održavanje zdravog i blistavog izgleda kože.

Poznato je kako vitamin A, odnosno njegovi derivati retinoidi, dokazano djeluju protiv preuranjenog starenja kože i da je retinol posljednjih godina ključan u anti-ageing njezi. U jesen 2020. godine Olival je lansirao Vitaminski serum RA - jedan od najdjelotvornijih seruma čiji ključni sastojak je retinaldehid, najučinkovitiji oblik retinoida dostupan u drogerijskim proizvodima i to u moćnoj koncentraciji od 0,1%, koji je od tada jedan od najprodavanijih Olivalovih proizvoda.

Posebnost Vitaminskog seruma RA je što se u njemu nalaze i astaksantin kojeg Olival među prvima koristi u formulaciji kozmetičkih proizvoda, zatim ceramidi, bisabolol i alantoin. Svi ovi učinkoviti sastojci sinergijski djeluju i pomažu i kod masne i mješovite kože, kod kože koja je sklona začepljenju pora, aknama i prištićima, hiperpigmentacijama, borama ili finim linijama.

Vitaminski serum R2 namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama ili onima koji tek polako i postepeno kreću s korištenjem proizvoda na bazi retinola.

Poznato je kako su peptidi omiljeni u dermatološkim ordinacijama kao jedan od top invazivnih tretmana za ublažavanje dubina bora te je upravo na tim spoznajama formuliran Peptidni serum P. Ovaj serum namijenjen je koži na kojoj su vidljive bore, postiže odlične rezultate ako se redovno koristi, a čak i kod starijih osoba sa trajnim borama vidljive su promjene na koži.

Peptidna krema P i Vitaminska krema C formulirane su kako bi što bolje zadržavale vlažnost u koži i time posredno jačale djelovanje seruma koji između ostalog sadrže i hijaluronsku kiselinu, ali i samostalno mogu super funkcionirati. Sadrže ulja makadamije i badema koja dodatno hidratiziraju i hrane kožu a izuzetno su pogodne kao podloga za make-up jer su svilenkaste teksture koja se brzo upija.

Hijaluron hidrator 4H bio je prvi hrvatski proizvod u tipu hidratora. Sadrži čak 4 vrste hijalurona koji prodiru u sve slojeve kože te joj vraćaju vlažnost i mladenačku punoću. dubinski vlaže i sprječavaju daljnji gubitak vlage.

Olival Professional fluid za lice SPF 30 osim visoke zaštite, pruža i cjelodnevnu njegu, hrani i hidratizira kožu lica i vrata, pa prije nanošenja ovog proizvoda s visokim zaštitnim faktorima nije potrebno nanositi uobičajenu hidratantnu kremu! Štoviše, uz cjelovitu visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja fluid je i izvrsna make up podloga, a preporuka je da ga nanosite kao zadnji korak jutarnje rutine i to svih 365 dana u godini.

Osim proizvoda za njegu kože lica, Olival je poznat i po mnogima omiljenim proizvodima za njegu tijela. Ružin set sadrži Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima koje dubinski njeguje kožu posebno u hladnim zimskim danima te Ružino zlatno ulje koje njeguje kožu tijela, lica i kosu, a sadrži i tri različite vrste shimmera te daje predivan 'golden rose' sjaj. Ljubiteljice suptilnih mirisa, zaljubit će se i u svjež i vrlo moderan miris ruže.

Čarobni piling gel za tijelo blagog je mirisa, ugodne teksture i namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela zahvaljujući pilirajućim zrncima usitnjenih koštica marelice čime se potiče obnavljanje kože te budi njezin mladenački tonus i izgled.

S inovacijama i lansiranjem novih proizvoda Olival ne prestaje i do kraja godine očekuje se lansiranje još novih, inovativnih proizvoda za koje su sigurni da će oduševiti sve vjerne korisnike.

Linker
18. travanj 2024 20:28