Pred ogledalom

Glumica Magdalena Živaljić Tadić već s 23 boji kosu jer ima mnogo sijedih i otkriva: ‘Baš nikad si ne bih kupila parfem‘

Mlada Vukovarka, koja u seriji ‘Dar Mar‘ glumi nježnu Anđelu na dnevnoj se bazi gotovo uopće ne šminka, a tek je od nedavno uvela obaveznu skincare rutinu kad su joj se i pojavili prvi problemi s kožom.

UVOĐENJE RUTINE

Kao srednjoškolka sam imala savršen ten, a onda su prije dvije godine počeli problemi - koža mi je postala jako suha i čak se, na bradi i obrazima, počela ljuštiti. Shvatila sam da je to zato što pijem premalo vode, možda čašu dnevno. Danas pazim na unos vode i hidratiziram lice kozmetičkim preparatima. Ujutro nanosim Olival fluid za lice sa zaštitnim faktorom 30, a nakon toga The Ordinary B ulje. Večernja rutina obuhvaća pranje kože s dva čistača brenda Skintegra - Atomic koji je nježne uljne teksture i Amphibian na bazi vode, a stavim i njihov Superba C serum. Najbitnije mi je da su proizvodi koje koristim lagani, fine teksture i da se brzo upijaju.

PROBLEMI SA SIJEDIMA

Svoju tamnosmeđu boju kose promijenila sam samo jednom, kad sam posvijetlila vrhove. Od srednje škole odlazim istom frizeru, a u posljednje vrijeme u redovnim razmacima - jer već sada, s 23 godine, imam dosta sijedih koje mi on farba u moju prirodnu boju. Osim frizeru, već sam godinama vjerna istim preparatima za njegu - koristim Kerastase šampon za volumen, Kallos masku za mekoću kose te L'Oreal Dream Long No Haircut kremu koja njeguje vrhove i štiti ih od 'cvjetanja'.

Čitajte i: Pred ogledalom s mladom nadom hrvatske atletike: U šoping odlazim s trenerom i čeznem za tetovažom

MAMINI PARFEMI

Nisam ljubiteljica parfema, zapravo ih ne podnosim. Dista sam se trudila zavoljeti ih, ali ne ide mi, čak i ako mi se neki miris svidi, nakon sat vremena me počne smetati. Nikada si ne bih kupila parfem, ali moja mama ih ima za izvoz - pa kradem od nje ako u nekim posebnim prigodama odlučim na sebe staviti nekoliko kapi.

PRIRODNI MAKEUP

Kao tinejdžerica imala sam faze intenzivnijeg šminkanja, a tada je i bio moderan smokey eyes. Izuzmemo li snimanja i vrijeme koje provodim na setu - a Anđela koju glumim u seriji 'Dar Mar' voli se srediti i lijepo našminkati - privatno vrlo rijetko koristim make-up. Korektor MAC Pro Longwear Concealer mi je obavezan, a ponekad i njihov Studio Fix Fluid puder. U posljednje vrijeme kupujem maskare, imam ih čak šest, no najčešće koristim Maybelline Sky High i Mysslyn Intense Volume u smeđoj boji. Za dojam malo intenzivnijeg makeupa u nekim noćnim varijantama stavim crveni ruž brenda Nyx.

TRENING I VIDEOIGRE

Na kružnim treninzima snage i izdržljivosti s privatnom trenericom trudim se biti što redovitija. Trening me istodobno opušta i daje mi energiju i snagu za novi dan. Ljubiteljica sam svih sportova, a voljela bih imati više vremena koje bih onda posvetila tenisu i odbojci. No volim i 'pasivne sportove': znam da je netipično za jednu djevojku, ali uživam igrajući videoigre, od kojih mi je već godinama omiljena Witcher III.

Čitajte i: Pred ogledalom: Dorotea Živolić otkrila je sve svoje tajne rituale za održavanje prirodne ljepote

Linker
17. travanj 2024 09:14