Sad se nosi

Halsey stvara trendove: Novi hit na očima je intezivna zelena

Na našim IG i Pinterest feedovima ovog ljeta možemo primjetiti da je sve oko nas u znaku zelene boje. Evo nekoliko zeleno obojenih savjeta koji će vas pokrenuti da se usudite isprobati ove tonove.

Poznata je sklonost američka pjevačice (i kozmetičke poduzetnice) Halsey prema odabiru šokantnih boja za make-up, a ovo ljeto – kao vlasnica i kreativna diretkorica brenda About Face - preporučuje intenzivnu zelenu na očima. Halsey se toliko zapalila za tu boju da je kreirala posebnu nijansu tekućeg sjenila s mat efektom i nazvala je - Vertigo Flowers Lime Green.

Od njenog intenziteta promatrač doista može dobiti vrtoglavicu, ali to i jest poanta - biti zapažen, ali u pozitivinom smislu. Zelena olovka ili sjenilo za oči iznenađujuće je prilagodljiv (i nosiv) make-up proizvod: pristaje plavim očima, kao i smeđim, sivim ili zelenim te uz sve tipove kose i kože. Zelena je, inače, ove sezone veliki hit i u modi – nose se zelene haljine, kombinezoni, hlače, košulje...

image

MORPHE Makin‘, Bank Artistry paleta sjenila, 169 kn

MORPHE MAKIN‘

Šminkanje je danas mnogim ženama kao urođena vještina, a tim više jer make-up nanosimo gotovo svaki dan. Međutim, iako će to rijetko priznati, najveći problem gotovo svake žene jeste odabir boje sjenila koje ističu boju očiju i nadopunjuju njezin cjelokupni make-up.

image

Matte Fluid Eye Paint

ABOUTFACE

Koju god proizvod nosite na očima, bilo da je to olovka za oči, maskara ili sjenilo, potrudite se da boju očiju istaknete korištenjem određene boje koja je nadopunjuje pa čak i naglašava.

image

Pupa sjenilo u stiku, 135 kn

PUPA
Linker
25. travanj 2024 11:48