Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić
 Bruno Konjević / Hanza Media
totalni hit

Helena Minić Matanić odlučila se na novu boju kose koja pristaje njenom snažnom temperamentu

Minimalizam i svečane frizure mogu biti jednako zanimljive, ovisno o raspoloženju, prilici i tipu kose, a za promijenu se odlučila i glumica Helena Minić Matanić koja se odlučila za nijansu koja savršeno pristaje njezinoj svijetloj puti.

Ljeto je pred vratima, a mnoge žene s dolaskom novog godišnjeg doba razmišljaju o novoj odjeći, cipelama, torbama ili pak o novoj frizuri. Nova boja kose, dužina kose ili potpuno novi styling najčešća je promjena na koju se žene odluče kako bi osvježile svoj izgled. Stručnjaci za kosu donose ovogodišnje ljetne trendove koji obuhvaćaju popularni ljetni đir 'messy hair', 'I don't care', ali i stroge ravne linije te boje od toplih do hladnih tonova.

Poznata hrvatska glumica zadovoljna je klijentica Frida Hair Salona Helena Minić Matanić.

U dogovoru sa stručnjacima za boju, odlučila se za bakrenu nijansu koja savršeno pristaje njenoj svijetloj puti i snažnom temperamentu. Kada je riječ o dužini kose, long bob je pogodan za frizure strogih linija, ali i za valove te opuštenije varijante. Kao mami s troje djece, ujedno i glumici koja je često izložena različitim transformacijama, srednje duga kosa je najfunkcionalniji odabir koji joj omogućava bezbrojne opcije.

promo Frida Hair Salona
Fatalni valovi su također glamurozani za crveni tepih...

promo
Helena Minić Matanić oduševila je novom bojom

Fridini stilisti upravo su na Heleni prikazali kako ista dužina kose može savršeno funkcionirati u strogoj varijanti ravnih linija u potpuno minimalističkom stilu ili pak zasjati u hollywoodskom štihu s puno volumena za potrebe premijera na crvenom tepihu.

Kraća kosa također je podložna ravnim zaglađenim frizurama, ali i neurednim valovima koji su savršeni izbor za ljetne izlaske i druženja.Kovrče i valovi su ljetni klasik, a ove godine će biti popularni valovi širokog promjera i sitne kovrče koje izgledaju još efektnije u šarenim bojama zahvaljujući šamponima s pigmentom koji se lako ispiru.

Bez obzira na boju i frizuru, ono što svaku kosu čini lijepom je redovita i adekvatna njega. Posebno u ljetnim mjesecima treba pripaziti na suhe vrhove i njegu obojene kose koja je izložena jakom suncu pa se preporučuje obavezno korištenje regeneratora i maski koje se ne ispiru.

Čitajte i:

Helena Minić Matanić ima jednu od ljepših haljina koje smo vidjeli ovog proljeća

Helena Minić Matanić dala otkaz: 'Nema sluha za majku s dvoje djece, trenutno sam na ulici'

Helena Minić i Dalibor Matanić: Zvijezde večeri na premijeri prvog hrvatskog hororca

Helena Minić Matanić: 'Nije mi nimalo lako prisjećati se cijelog tog procesa niti te priče'

Helena Minić i Dalibor Matanić: Dirljiva poruka kćerkici Loli

Linker
12. ožujak 2024 22:07