Profimedia, Xposurephotos
Opet prirodna

I to se dogodilo: Kylie Jenner riješila se ovih filera u usnama

Dvadesetgodišnja reality zvijezda iz klana Kardashian, Kylie Jenner, donijela je odluku koja je iznenadila svijet - dok se žene još uvijek grčevito 'hvataju' za filere ne bi li zadovoljile nametnute standarde ljepote koji zahtijevaju pune (često prepune) usne, ona se svojih filera odrekla i što reći nego da izgleda, ako ništa drugo, prirodnije...

Reality zvijezda, megapopularna Kylie Jenner, filere je u usne počela injektirati sa samo 16 godina. Nakon što je najavila da će prestati s tom praksom i da želi svoje stare usne, napokon je pokazala kako izgleda sada, kad su se vidno smanjile.

Primijetili su to i njezini fanovi koji je prate na društvenim mrežama - posljednja fotografija, na kojoj Kylie pozira uz prijateljicu Anastasiju Karanikolaou s kojom slavi osam godina prijateljstva, u znaku je komentara oko novih usana, uglavnom pozitivnih! 'Izgledaš puno bolje ovako prirodna', pišu joj mahom. Koliki utjecaj na mlade širom svijeta ima Kylie Jenner, koju prati ni više ni manje već čak 110 milijuna ljudi, govore i tisuće i tisuće komentara djevojaka koje žele imati tijelo poput njezina te je pitaju za savjete oko prehrane i vježbi.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nakon više od četiri godine tijekom kojim je redovito odlazila na punjenje usana, čini se da Kylie stekla dovoljno samopouzdanja da prepozna i prigrli svoju prirodnu ljepotu i da je eventualni nedostaci (odnosno ono što ona smatra nedostacima), više ne mogu poljuljati.

Dok je još gorljivo zagovarala svoje pune usne, svijetu je priznala: 'Bila sam nesigurna u sebe i htjela sam staviti filere u usne', rekla je tada iznimno zadovoljna punim usnama. Baš kakvom se danas doima bez filera!

Kylie u vrijeme dok je imala pune usne:

Happy Monday

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zasigurno je i majčinstvo, odnosno novoprobuđeno samopouzdanje, (majka djevojčice Stormi koju ima s dečkom Travisom Scottom postala je prije četiri mjeseca) utjecalo na ovu odluku Kylie Jenner. 'Jednu stvar zbog koje sam ja bila nesigurna, ona ima - ima najsavršenije usne na cijelom svijetu. Nije ih naslijedila od mene!', rekla je nedavno.

Linker
09. travanj 2024 06:18