Chelsea Lauren/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Da ne povjeruješ...

Izgleda brutalno: Nitko ne bi rekao da je ova zanosna Meksikanka u šestom desetljeću života

Poznata po svojim oblinama, tamnoj kosi i besprijekornom tenu, Salma Hayek je već godinama jedan od najvećih seks-simbola te uvijek ukrade svu pažnju na crvenom tepihu, ali i izvan njega.

Glumica Salma Hayek opet je razoružala pratitelje s društvenih mreža fotografijom iz bazena mokre kose. Glumici je koža besprijekorno čista, nema bora...

Spontanom fotografijom bez trunke šminke definitivno je opravdala epitet jedne od najljepših žena na svijetu.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Francois-Henri Pinault and Salma Hayek Pinault arrive at the Gucci show during Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 20, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)
Getty Images for Gucci

Rođena je u Meksiku, a karijeru je započela s 23 godine, glumeći u meksičkoj telenoveli "Teresa". Kasnije se preselila u Hollywood i ubrzo se pojavila u filmovima "Desperado", gdje je glumila s Antonijem Banderasom, "From Dusk till Dawn" i "Dogma". No, jedna od njezinih najzapaženijih uloga bila je ona meksičke slikarice Fride Kahlo u filmu "Frida", koja joj je priskrbila nominaciju za Oscara, BAFTA, Golden Globe i Screen Actors Guild nagradu.

Danas je Salma i uspješna producentica i majka, a prošle godine bila je u Hrvatskoj zbog snimanja filma "Hitman's Wife Bodyguard s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryan Reynoldsom.

Hrvatska ju je toliko oduševila da se nakon dva mjeseca vratila snimiti još jedan film - "Bliss" u kojem glumi s Owenom Wilsonom. Salma je već 10 godina u braku s multimilijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (57), s kojim ima i 11-godišnju kćer Valentinu Palomu.

U jednom nedavnom intervjuu, Hayek je progovorila o svom izgledu i starenju te otkrila da, usprkos promjenama koje donose godine, nikad nije bila zadovoljnija i sretnija.

"Još uvijek se osjećam pomalo seksi jer je moj suprug jako dobar u tome da me podsjeti kako još uvijek imam to u sebi. No, u mom životu nije najvažnija stvar osjećati se seksi", iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće prije svega - obitelj. Vedrim pristupom životu i odličnim smislom za humor nerijetko ističe da se nikad nije podvrgavala plastičnim operacijama i botoksu te da nije probala čak ni kemijske pilinge ili mikrodermoabraziju.

Čitajte i:

Javljanje bez šminke: Salma Hayek otkrila je svoj tajni beauty savjet koji možemo primijeniti već sutra

Isprobavali spizu: Salma Hayek i Owen Wilson nakon posla zasjeli u splitskoj konobi

Salma Hayek ne može bez Hrvatske: Zbog novog filma ponovno se vraća

Linker
19. travanj 2024 21:19