IMAXtree
PODIGNUTA KOSA

5 party frizura za manje od pet minuta

"Podignute" frizure nisu najjednostavniji niti najbrži party look, zar ne? Zbog tog pogrešnog shvaćanja često se ne odvažimo na kreiranje frizura koje su zapravo vrlo jednostavne i za koje je potrebno odvojiti malo vremena. Danas ćemo vas razuvjeriti s pet lijepih i vrlo jednostavnih ideja idealnih za sezonu partyja.

Radi se o frizurama za koje je potrebno manje od pet minuta pa su idealne za brzinsko spremanje - osobito ako se radi o domjenku na koji morate direktno s posla ili, pak, u slučaju da ste malo predugo uživali u kupanju i morate izjuriti iz kuće kako biste stigli na party. U najjednostavnije ulaze razbarušene punđe, niski rep s upečatljivom gumicom ili kopčom te polupodignute frizure kojima ćete maknuti kosu s lica i svoj beauty look staviti u prvi plan.

Niska punđa

Niski rep

Polupodignuta kosa

Visoka punđa

Polupodignuta kosa

Naravno, kako bi te jednostavne frizure zablistale u punom sjaju nemojte zaboraviti na ukrase za kosu koji će "podignutu" frizuru dodatno naglasiti i učiniti neodoljivom. Od gumica s raznim uzorcima i ukrasima, koje su idealne za niski rep, pa sve do ukosnica s kojima se možete poigrati.

Linker
24. travanj 2024 09:52