Unsplash
manikura budućnosti?

Beauty revolucija: Jeste li čuli za nokte koje možete nositi više puta?

Trajni lak i gel na noktima su rješenje za lijepu manikuru, no nakon korištenja ostavljaju vidljive posljednice na noktima. U beauty svijetu se zato pojavila novost koja bi mogla olakšati svakdonevno održavanje lijepe manikure, a riječ je o umjetnim noktima koje nakon jednog korištenja ne morate baciti u smeće.

Tvrtka Static Nails na tržište uvodi novitet koji bi uvelike mogao smanjiti vrijeme koje trošimo na održavanje manikure, kao i na trošak iste. Kako navode na svojoj stranici, imaju prvu manikuru, odnosno nokte koje možete koristiti više puta.

Zvuči neobično? Tajna je u njihovom posebnom ljepilu i jedino na što treba obratiti pažnju jest količina koju ćete staviti - manje ljepila ako želite imati lijepe nokte jedan ili dva dana, nakon čega ih možete skinuti i opet iskoristiti kad poželite, ili pak stavite više ljepila za manikuru koja će trajati nekoliko tjedana. "Koristeći Static Nails, možete sami odabrati kada želite imati sređenu manikuru. Najduže ih možete nositi 18 dana bez skidanja, a njihovo ljepilo neće utjecati na zdravlje nokta", stoji na stranici. Nakon toga, ponovno ih možete koristiti.

Njihova posebna formula nije štetna za nokat, prilikom nanošenja niti prilikom skidanja, osim ako se ne koristi sila pa je važno da ih ne trgate dok ih ljepilo još uvijek čvrsto drži. Kako garantiraju, nokti se neće nakon njih listati niti ljuštiti.

Korisnice koje su ih isporbale tvrde da su dovoljno čvrsti i kako su izdržali pranje suđa, spremanje rublja ili vrtlarenje. Na fotografijama izgledaju prirodno, a usput i praktično. Dostupni su preko Amazona, dolaze po cijeni od 20 dolara i dostavljaju u Hrvatsku!

Linker
24. travanj 2024 21:02