IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA
super joj stoji!

Billie Eilish stvara trendove: Dojadila joj je nova-stara frizura pa se odlučila na rez inspiriran njezinom majkom

Iako je prije par mjeseci napravila drastičnu promjenu imidža, slavna glazbenica ne staje na tome. Sada je skratila kosu na dužinu kakvu je nekada nosila njezina majka i pokupila mnoštvo komplimenata

Iako je prije par mjeseci napravila drastičnu promjenu imidža, slavna glazbenica ne staje na tome. Sada je skratila kosu na dužinu kakvu je nekada nosila njezina majka i pokupila mnoštvo komplimenata

Prijelazno doba godine, bilo s ljeta na jesen ili sa zime na proljeće idealno je vrijeme za promjenu fizičkog izgleda, a mnogi se prvo odvaže na promjenu frizure.

Jedna od njih je i slavna glazbenica Billie Eilish koja je prije par mjeseci već iznenadila novim rezom i bojom. Svoju zeleno-crnu 'fudbalerku' zamijenila je plavim vlasima, ošišanim u šik slojeve i s vrlo modernim 'zavjesa' šiškama.

Čitajte i: Nova era Billie Eilish: Nema više zelene 'fudbalerke' koju je izradila slučajno, pjevačica otkrila kako sada izgleda

No, čini se da se malo zasitila te dužine pa je pokazala novi imidž. Naime, Billie je kosu skratila na pomalo 'kuštravi' bob koji joj seže do brade, a inspiracija za ovu frizuru joj je bila majka Maggie Baird. "Baš kao moja mama"; kratko je napisala Billie na Instagram storyju.

Novom frizurom se pohvalila i na Instagramu, a obožavatelji su je zasuli komplimentima poput "Predivna", "Ovu frizuru ću pokazati kad budem išla na šišanje idući put" i Najljepša na svijetu".

image
Billiena majka Maggie May Baird.
B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pet boja kose koje će vladati nadolazećom sezonom! Popularne tamnije nijanse i zlaćani tonovi

image
Billie Eilish uživa u novoj frizuri.
TOM NOOK/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače, retro frizure, posebice one kratke poput boba veliki su hit ove godine. Tako je frizura u stilu najveće Disneyjeve zlice Cruelle de Vil postala jedna od traženijih, a žene je malo ublažavaju drugim nijansama - umjesto crne i bijele dobar izbor je platinasto plava i tamnosmeđa.

image
Emma Stone kao Cruella de Vil.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Retro šiške poput ovih koje je nosila Billie jedan su od najvećih hitova u frizurama ove godine. 'Zavjesa' šiške su kao duge šiške koje padaju s lijeva i desna te uokviruju lice baš kao što zavjese uokviruju prozore. Takve šiške su najčešće kraće na sredini, a duže prema krajevima. Mogu ih isfurati gotovo sve dužine kose, a jednako dobro stoje i tankoj i gustoj kosi.

Dakle, ako vam treba neka promjena za prijelazno razdoblje, nećete pogriješiti ako skratite kosu na bob i ukrasite je bezvremenskim šiškama.

Linker
26. travanj 2024 18:42