Profimedia, Mega Agency
Ravno s crvenog tepiha

Čekajte da ju vidite s leđa: Šuška se da će frizura ove glumice postati pravi hit

Britanska glumica Poppy Delevingne inspiraciju za frizuru pronašla je u kolekciji za ljeto 2019. godine, modne dizajnerice Emilije Wickstead.

Jessica Biel, Thandie Newton, Dakota Fanning... modni kritičari još se uvijek pokušavaju dogovoriti čija je toaleta s dodjele nagrada Emmy bila apsolutni hit, a koja je slavna ljepotica razočarala u izboru haljine.

U jednom se ipak svi slažu - mlada britanska glumica Poppy Delevingne u mint haljini kuće Giambattista Valli izgledala je senzacionalno, a njezinu frizuru svakako vrijedi kopirati.

Getty

Prateći romantičnu i ultraženstvenu priču duge haljine s volanima na leđima, ideju za frizuru Poppy je posudila s iz posljednje kolekcije dizajnerice Emilije Wickstead pa je na crvenom tepihu osvanula s dvije mašne na visokom repu. Ovakvu frizuru Wickstead je jučer predstavila na modnoj reviji na London Fashion Weeku pa je Poppy prva slavna djevojka koja je imala priliku nositi njezine mašne u javnosti.

, Los Angeles, CA -20180917 - The 70th Primetime Emmy Awards Red Carpet, at Microsoft Theater

-PICTURED:  Poppy Delevingne
-, Image: 387151408, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Recept za ovu glamuroznu frizuru je jednostavan: fino isfenirana kosa s bogatim valovima se četkom raščešljava, a zatim zalizuje u rep visoko na potiljku. Jedna crna mašna veže se uz tjeme, a druga pri dnu repa stvarajući tako pravo frizersko remek-djelo.

Ovako počešljana kosa izgleda elegantno i chic, a nije vam potrebna čak ni glamurozna toaleta da bi ju nosili.

Model on the catwalk
Emilia Wickstead show, Runway, Spring Summer 2019, London Fashion Week, UK - 17 Sep 2018, Image: 387098843, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Revija Emilije Wickstead

Frizura s dvije mašne odlično će izgledati uz traperice i veste s puf rukavima, retro košulje s volanima i lepršave maxi haljine i haljine A-kroja u stilu šezdesetih.

Linker
19. travanj 2024 21:03