Getty Images
Ne boji se rezova

Charlize Theron - od boba do pixi: Koliko promjena frizure stane u jednu godinu?

Burno razdoblje u životu slavne glumice dalo se u posljednjih godinu dana iščitati kroz njezine učestale promjene imidža, a posebice frizure. Kosu je nekoliko puta kratila i bojala dok nije došla do potpuno kratke pixie frizure koja je oduševila njezine fanove i dala joj posve nov, mladenački štih.

Kada se susreću s teškim odlukama u životu ili su proživjele teške trenutke, mnoge žene prvo će odrezati kosu što simbolično predstavlja "skidanje tereta s leđa". Tome je pribjegla i glumica Charlize Theron koja je u posljednjih godinu dana stalno nešto mijenjala na svojem vanjskom izgledu, posebice frizuri. Samohrana majka nedavno je priznala da je razapeta između posla i odgoja dvoje djece i da zbog toga nema vremena misliti na sebe.

No, priroda njezinog posla često zahtijeva promjenu frizure pa je poznata oskarovka nekoliko puta kratila i bojala kosu, što joj, čini se, nije nimalo teško palo. Od srednje dugog boba postepeno je došla do kratke pixie frizure kojom je potpuno oduševila svoje fanove. Početkom siječnja nosila je bob frizuru, zalizanu u polu-rep, da bi nekoliko dana kasnije prošetala crvenim tepihom sa sličnom, ali drukčije stiliziranom frizurom.

SANTA MONICA, CA - JANUARY 13:  Charlize Theron attends the 24th annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 13, 2019 in Santa Monica, California.  (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Getty Images

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Charlize Theron attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Getty Images

U veljači je pak sve iznenadila novom promjenom: skraćenim bobom i tamnijom bojom kose koju je nosila na razne načine, od ravne do blago valovite te joj je dala dozu ozbiljnosti i tajanstvenosti. Ravni bob uparila je s narančastim ružem i svijetloplavom haljinom, dok je valovita verzija odlično išla uz nešto jači make-up na očima i haljinu zanimljivog printa.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 24: Charlize Theron attends the 91st Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 24, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

AUSTIN, TEXAS - MARCH 09: Charlize Theron attends the
Getty Images for SXSW

Novo iznenađenje dogodilo se već u travnju, kada je Charlize na premijeru svog filma "Long Shot" došla sa šiškama, doduše lažnima, te iznenadila sve prisutne svojim novim, 'edgy' stajlingom. Ovakav tip šiški odlično joj stoji pa ne bi pogriješila s odabirom čak ni da ih je uistinu odrezala. No, čini se da Charlize ovoga puta nije bila toliko hrabra. Na premijeri istog filma u Londonu, umjesto šiški zagladila je kosu i usne istaknula bezvremenskim crvenim ružem.

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 30: Actress Charlize Theron attends the
Getty Images

LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Charlize Theron attends the
Getty Images

Najveća promjena dogodila se nekoliko mjeseci kasnije i to za potrebe filma "Brzi i žestoki 9" . Takozvanom "lonac frizurom", koju smo nosili krajem osamdesetih i početkom devedesetih, Charlize je pozitivno šokirala svoje obožavatelje koji su joj oduševljeno čestitali na promjeni. Novu frizuru ukrasila je plavim, razigranim pramenovima i ponovno popularizirala frizuru koja je tijekom godina postala vrlo omražena.

NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 20: Charlize Theron attends the
Getty Images
Charlize Theron prošle godine je isfurala nekada popularnu "lonac" frizuru.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 06:  Charlize Theron attends the premiere of MGM's
Getty Images,

Tijekom godina glumica je pokazala da se ne boji kratkih frizura, a najbolji primjer za to jest trenutak kada je odrezala svu kosu zbog uloge u filmu "Mad Max: Fury Road". Tko zna čime će nas Charlize još iznenaditi, možda se ponovno poželi "osloboditi" kose. Na koju god se frizuru odlučila, sigurno će joj odlično stajati!

Linker
04. travanj 2024 19:18