na crvenim tepisima, ali i na ulicama

Dočekajte ljeto sa stilom: Frizura koju obožavaju slavne dame bit će apsolutni hit sezone

Postoji jedna frizura koju stalno uočavamo na mnogim slavnim osobama:, raspuštena kosa koja nije sasvim ravna, ali nije ni u potpunosti valovita.

Poluvalovita kosa osvojila je žene diljem svijeta, a među obožavateljicama ovakvog friziranja su Hailey Bieber, Kaia Gerber, Jasmine Tookes, Kendall Jenner i Ciara. Poluvalovita kosa predstavlja svojevrsni opušteni glam u njegovom najboljem izdanju. Ovakva frizura je višedimenzionalna, malo mješovita.

Ovo je savršen izbor ako želite stil koji izgleda prirodnije, kao da ste se tek probudili. Osim toga, izgleda lijepo, a može se nositi ležerno, s majicom i trapericama, ali i za glam prilike, poput vjenčanja...

Jedna od najvećih obožavateljica ovog stila je Hailey Bieber koja je ovu frizuru učinila svojim svojevrsnim potpisom te ju je više puta nosila. Osim toga, savršeno pristaje uz minimalističku šminku i uz nježne tonove.

No, sa šminkom ili bez šminke, da biste došli do ovog izgleda potrebno je posavijetovati se sa frizerkom kakav stil vam najbolje pristaje prema obliku lica. Da biste stvorili poluvaloviti stil, upotrijebite figaro srednje veličine i nježno omotajte deblje dijelove kose oko njega kako biste stvorili zavoj u obliku slova S. Ovo je zapravo jednostavno za napraviti. No prije nego što zgrabite svoj štapić, važno je obratiti pažnju na ono što izostavljate. Naime najvažnije je da uvijete cijelu kosu. Uzmite kosu na presjeku kod ušiju i zamotajte je u obliku slova S, ali nemojte motati do samog kraja. Tako ćete dobiti poluvalove.

Najbolji savjet za opuštenu kosu jest da nikako ne uvijate kosu na jake spirale. Česta pogreška je prečvrsto motanje kose oko figara. Bitno je da pažljivo držite štapić okomito uz glavu, jer će vam to pomoći da dobijete S oblik koji želite.

Nakon što dobijete savršeni oblik, možete kosu nasprejati lakom za sjaj i učvršćivanje. Nakion toga možete proći prstima kroz valove da ih razdvojite, a time ćete postići dodatni glam look. U nastavku smo izdvojili nekoliko stilova različitih poluvalova koji bi vas mogli oduševiti.

Linker
20. travanj 2024 09:22