Instagram
Hit frizura

Drastičan rez za proljeće: Nisu mu odoljele niti Severina, Iva i Franka

Dok posljednjih mjeseci hrvatska javnost bruji o poslovnom prekidu Severine i njezinog menadžera Tomice Petrovića, pjevačica za to vrijeme u SAD-u uživa u društvu glumačke kreme.

Severina Kojić i njezin suprug Igor Kojić otputovali su u Ameriku. Pjevačica je oduševila pratitelje fotografijama s crvenog tepiha gdje se družila sa zvijezdama planetarno popularne serije 'Igra prijestola'. Usput je pokazala i novu frizuru i pokupila pozitivne komentare na račun novog imidža.

Baš kao i Emilia Clarke koju u seriji gledamo kao Majku zmajeva, odnosno Daenerys Targaryen, Severina se povela za ovogodišnjim trendom u svijetu frizura i skratila duge uvojke u lob frizuru. Podijelila je fotografiju s glumicom, kao i s ostalim članovima glumačke ekipe i na Instagramu prikupila lajkove i pozitivne komentare.

Povodom premijere posljednje sezone serije 'Igra prijestolja', Severina i suprug blistali su na crvenom tepihu. U kratkoj mini haljini ukrašenoj šljokicama pjevačica je pokazala dobru figuru i novu frizuru koju ove sezone vole strane, ali i domaće zvijezde.

Na kratku bob ili malo dužu varijantu tog stila, lob ovog proljeća odlučile su se brojne poznate dame. Ne čudi što je popularnost ove frizure sve veća - kratki rez odlično pristaje svakom obliku lica te je za proljeće poželjno beauty osvježenje.

Emilia Clarke, Chrissy Teigen, Julia Roberts, Cate Blanchett...holivudske glumice ušle su u novu sezonu s trendi izgledom, a nisu im odoljele niti naše ljepotice poput pjevačice Franke Batelić, voditeljice Ive Šulentić i pjevačice Jelene Rozge te nam pokazale da bob odlično stoji brinetama, plavušama i crnkama.

modna revija Aleksandra Dojcinovic / Tehnicki muzej Nikola Tesla / Zagreb 02.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Sulentic
Maja Jurović
Iva Šulentić

Voditeljica je izabrala verziju boba sa šiškama u razbarušenim valovima, a valove u kosi u dužoj varijanti iznad ramena koji daju na volumenu nosi i Franka Batelić. Severina je odabrala ravni lob s razdjeljkom na stranu, baš kao što ga nosi i glumica Cate Blanchett.

BGUK_1508508 - London, UNITED KINGDOM  - Celebrities and guests arrive at the National Theatre's Up Next Gala held at National Theatre, South Bank, London

Pictured: Cate Blanchett 

BACKGRID UK 5 MARCH 2019, Image: 417511337, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Cate Blanchett

Linker
16. travanj 2024 12:28