Profimedia
STIL S KRALJEVSKIH DVORA

Frizer vojvotkinje Catherine otkriva tajne njene nove frizure

Osim što je poznata po svojem besprijekornom stilu, vojvotkinji Catherini mnogi zavide i na njezinoj frizuri. Iako je njezin zaštitni znak postepeno ošišana kosa stilizirana u lagane uvojke, supruga princa Williama nedavno se odlučila svoj provjeren stil malo "doraditi".

Njezini sjajni uvojci ovog su puta bili mnogo naglašeniji, a look za koji je zaslužan frizer kraljevske obitelji Richard Ward idealan je odabir za večernje izlaske i svečane prilike – osobito za crveni tepih.

Profimedia

- Ovaj look je sličan feniranim frizurama po kojima je vojvotkinja poznata, ali je voluminozniji. Naglašava boju i odličan izgled njezine kose, a najlakše se može postići toplim uvijačima za kosu – otkrio je Ward i dodao da će takav tip uglađenog i sjajno looka uvijek biti u trendu bez obzira na to radi li se o kosi kratke, srednje ili duge dužine.

Profimedia

Kako postići look vojvotkinje Catherine

Kod ove frizure u prvom planu su volumen i sjaj. Vrlo su važni proizvodi koje koristite, ali preduvjet za besprijekoran izgled je njegovana kosa. Prije feniranja na vlažnu kosu nanesite pjenu veličine loptice za golf i pročešljajte je kako biste je ravnomjerno rasporedili. Prosušite kosu sušilom za kosu prstima je podižući kod korijena te nakon toga uz pomoć okrugle četke posušite i ostatak. Podijelite kosu na pramenove i zarolajte ih na velike grijane uvijače. Pustite kosu da se "ohladi" oko 15 minuta, nakon toga skinite uvijače i prođite prstima kroz kosu kako biste malo razbili kovrče. Na kraju, učvrstite frizuru srednje jakim lakom za kosu i imat ćete frizuru baš poput vojvotkinje Catherine.

Sušilo za kosu Philips (289,99 kn); Uvijač za kosu Remington (539,99 kn); Keramički valjci BaByliss (449,99 kn); Kremasta pjena za volumen i punoću Keune (79,90 kn); Sjajni lak za kosu Moroccanoil (139 kn); Sprej za zaštitu kose label.m (115 kn)

Linker
24. travanj 2024 07:55