CRVENI TEPIH

Georgina Rodriguez nosi omiljeni bob: Nova frizura za novu stranicu u životu jedne od najpoznatijih žena svijeta

Na otvorenju 78. Venecijanskog festivala, uz Adrianu Limu i Penelope Cruz, najviše je pogleda mamila i Georgina Rodriguez, Ronaldova zaručnica i model. Promijenila je ‘friz‘, ponovno pokazala dekolte, a oduševila s minimalnim make-upom.

Model i zaručnica Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez, već nekoliko dana uživa u Italiji. Pojavila se na otvorenju 78. Venecijanskog filmskog festivala. Izgleda da joj malo talijanskog zraka odgovara budući da je i pred njom i pred njezinim dragim velik korak.

Naime, sele se u Englesku nakon što je Ronaldo potpisao za Manchester United. Nije tajna da žene često mijenjaju frizuru jer okreću novu stranicu u života, a možda je Georginina promjena povezana s preseljenjem u Veliku Britaniju. Njezina tamna dugačka kosa, koju često veže u rep, dobila je 'makeover'. Ove jeseni nosi se bob, a za kratku frizuru odlučila se i Ronaldova zaručnica i to joj odlično pristaje. S frizurom koja nikada neće izaći iz mode izgleda mlađe i svježije, a ozbiljnost na crvenom tepihu postigla je crnim sakoom, topom i crnim trapez hlačama te dijamantnom ogrlicom i srebrnim štiklama.

image
Georgina s ovom frizurom izgleda mlađe.
MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oduševila je i minimalnim make-upom - naglasila je trepavice, stavila nude sjajilo i naglasila obrve. Ponovno je u prvom planu bio i bujan dekolte, što je možda i njezin zaštitni znak. Uz brazilskog supermodela Adrianu Limu i glumicu Penelope Cruz, Georgina je mamila najviše pogleda na crvenom tepihu, a o njoj se svakako i najviše piše.

"Još jedna predivna godina na festivalu u Veneciji. Hvala vam svima na silnoj ljubavi i podršci. Uvijek se osjećam kao u snu kada sam ovdje", napisala je Georgina na Instagramu.

image
Otvorenje 78. Venecijanskog festivala
MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Georgina je sa svojom velikom obitelji ovo ljeto uživala u Španjolskoj i Italiji. Odmarali su na jahti vrijednoj sedam milijuna eura nakon što je Portugal ispao s Eura zbog poraza od belgijske nogometne reprezentacije. Svih ovih godina sada već bivša Juventosova zvijezda, iznajmljivao je jahte za ljetovanja s obitelji, a od prošle godine vlasnici su jedne od najluksuznijih na svijetu. Redovito sa obožavateljima dijele trenutke svojih morskih avantura, a u prvom su planu uvijek Georginine obline te njegovi trbušnjaci.

Čitajte i: Raskošne obline i luksuz kojem nema kraja: Georgina i Ronaldo uživaju na jahti od 48 milijuna kuna!

Njih dvoje prvi put su se sreli u Guccijevoj trgovini 2016. godine gdje je Georgina radila kao prodavačica, a ona je izjavila kako je to bila ljubav na prvi pogled. Zajedno su 2017. godine dobili kćer Alanu.

Čitajte i: Modne priče s venecijanske Mostre: Til i raskošne krinoline dominirale među poznatim glumicama i modelima

Linker
18. travanj 2024 18:12