UVIJEK NEODOLJIVA

Glumica Ornela Vištica odlučila je promijeniti boju kose ususret proljeću

Toplije i sunčanije dane koji dolaze većina žena želi obilježiti tako što će svojoj kosi dati neke drugačije boje i tonove, a jedna od njih je i zvijezda ‘Larinog izbora‘, koja se odvažila za promjenu imidža.

Ornela Vištica, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica promijenila je imidž novom bojom kosom, simbolično upravo početkom proljeća kada se većina žena odvaži za nove promjene.

Iako za posjet frizerskom salonu za mnoge žene predstavlja eskapizam od svakodnevnih obveza, za druge je odlazak omiljenom frizeru puno više od promjene frizure ili boje kose: to je i svojevrstan ritual, odmor te briga za sebe.

Domaća zvijezda prepustila se u ruke Antonija Studija prilikom tretmana bojanja kose koji već dugi niz godina koristi iNOA boje.

image

Glumica je oduševljena efektom iNOA brenda

PRESS

Čitajte i: Zvijezda oduševila Ornelu Višticu: ‘Prišla mi je i ponudila sušene marelice... kao da smo se već negdje prije srele‘

Mnoge žene pribjegavaju upravo ovom brendu, koji je nastao pod okriljem L'Oréal Professionnela, pa se glumica u potpunosti prepustila novim frizerskim trendovima.

Inače, bivša zvijezda Larinog izbora, poklonica je prirodnog i svježeg looka pa nova medena boja savršeno pristaje njenom licu. Kosu je osvježila zahvaljujući bojama na bazi ulja, koje sadrže 60% ulja i pritom daju vrlo izražajnu boju i vidno bolju kvalitetu kose. iNOA je zaista "win-win" rješenje za svačiju kosu jer osim iznimnih rezultata vidljivih na kosi, proces bojanja kose pretvara se u opuštajući beauty ritual, prijeko potreban svakoj ženi.

image

U vještim rukama Antonije Muzar, Mostarka se uvijek osjeća sigurno

PRESS

"Klijentice zaslužuju cijeli spektar živih boja s garancijom prekrivanja sijede kose i superiornom kvalitetom. Uz to, važan aspekt je i povjerenje kako će frizer postići profesionalni rezultat boje i pritom sačuvati kvalitetu kose bez obzira na sve promjene koje klijentice moraju proći da bi došle do željenog izgleda" ističu u Antonia Studiju, dodajući kako im se upravo iz tog razloga klijentice već godinama iznova vraćaju.

image

Ornela se odlučila za medene tonove

PRESS

Čitajte i: Najbolji savjeti za oporavak od face liftinga, što izbjegavati, a čega se strogo pridržavati

Linker
08. travanj 2024 21:25