‘Izvrnuta‘ moda

J.Lo mu vjeruje i dopušta mu da je uređuje: Vrući trend na noktima koji je osmislio suradnik slavnih dama

‘Izvrnute‘, odnosno ‘flipside‘, manikure, kako ih se još naziva - dobivaju se kada s prednje strane nokta imate uobičajen dizajn, a sa stražnje se nanosi neka druga boja.

Umjetnost ukrašavanja noktiju zaista je širok pojam, od pravih ikebana i šarenila, do klasičnog minimalizma. Trendovi se mijenjaju sa svakom izmjenom godišnjeg doba, a s noktima nekako najviše ostajemo vjerni svom ukusu. Tko voli minimaliza, neće se maknuti daleko od blagih i bež nijansi te french manikure, a tko voli ekstravagantne - samo nebo je granica.

No rijetki su trendovi koji spajaju i klasično i ekstravagantno, a bojanje unutrašnju stranu nokta - zvuči upravo tako.

"Izvrnute" manikure, kako ih se još naziva - dobivaju se kada s prednje strane nokta imate uobičajen dizajn, a sa stražnje, tj. unutarnje, strane (one gdje se nalaze jagodice) proviruje neka jarka boja. Mnogi će ovako sređene nokte usporediti s legendarnim cipelama Christiana Louboutina.

Crno-bijelu kombinaciju, s crvenom pozadinom nokta, maniker kojeg obožavaju svjetske zvijezde Tom Bachik pokazao je na noktima Selene Gomez.

Čitajte i: Inspiraciju za proljetnu manikuru pronađite kod Rosie: Vječni klasik savršen za baš svaki outfit

Bezbrojne mogućnosti

Elegantno, a divlje, decentno, a otkačeno - mogli bi se opisati ovako uređeni nokti. Tom na svojim društvenim mrežama pokazuje da redovito uređuje nokte latino divi Jennifer Lopez, kao i borjnim drugim zvijezdama, sada je otkrio da će upravo 'flipside' uređenje biti novi vrući trend.

Naravno kombinacije su bezgranične -koliko god postoji boja toliko se i kombinacija može 'isfurati'. Efekt je veći što su nijanse različitije, a nokti dulji.

Od Ružičasto - crvene, preko smeđe i zlatne ili crno - zelene. Kada u kombinacije dodate mat, sjajne, sedefaste ili one s glitterom - zaista postoji bezbroj kombinacija.

Linker
19. travanj 2024 06:11