Promo
Inovativan pristup njezi kose

Jelena Veljača, Tatjana Jurić i Bojana Gregorić-Vejzović proslavile 20. rođendan omiljenog frizerskog salona

Ruža Institut Kérastase 20. obljetnicu nije mogao proslaviti bez svojih ambasadorica. Tatjana Jurić, Jelena Veljača, Bojana Gregorić-Vejzović i druge poznate dame već godinama poklanjaju povjerenje upravo Ruži čiji je moto vrlo jasan i jednostavan - nema savršene frizure bez zdrave kose i vlasišta.

Kao jedini Kérastase institut u regiji, salon Ruža Institut Kérastase proslavio je 20 godina djelovanja. Važan događaj nisu mogle propustiti brojne poznate dame, među kojima su bile i ambasadorice salona Bojana Gregorić-Vejzović, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Dorin Zelenika, Helena Matić i Tatjana Drmač.

Promo

Ambasadorice znaju da je zdravlje kose i vlasišta preduvjet za savršenu boju i frizuru pa godinama svoje povjerenje poklanjaju upravo Ruži. Kako svaka od njih njeguje svoj stil, važan im je individualan pristup kroz koji Ružini frizeri, na čelu s direktoricom Nikolinom Kisić Mamić, svojim ambasadoricama osiguravaju najbolju njegu. Među njima su inovativni Hair Spa tretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja, a prije svake frizure klijentima se nudi dijagnostika stanja kose i vlasišta.

Kako kosa zimi treba posebnu njegu jer zbog hladnoće, ali i suhog zraka u grijanim prostorijama lako puca, Ruža institut i Kérastase pripremili su novi tretman koji će beživotnoj kosi vratiti sjaj. "K Water" tretman spas je za suhu kosu kojoj je potrebna brza i efikasna njega, a rezultati su vidljivi odmah, već nakon prve primjene. Riječ je o bistroj tekućini koja kombinacijom glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina u dodiru s vodom čini kosu izrazito mekom, sjajnom i elastičnom.

Promo

Događanju su se pridružile i Ruža Essentials ambasadorice Natali Dizdar, Ecija Ivušić, Anja Dujaković, Martina Vuletić i Tara Thaller te Ruža Pure Aveda ambasadorice Tara Rosandić, Vanna, Jelena Veljača, Sandra Drmač i Matea Senjak.

Anja Dujaković, Tatjana Drmač, Nikolina Kisić Mamić, Helena Matić i Sandra Drmač

Promo

Promo

Linker
12. travanj 2024 06:35