Privatni album
Pod haubu sa 'šesticama'

Kovrče kao iz 'Prljavog plesa': Zbog 'trajne' nismo ni prepoznali domaću glumicu

Još jedna od niza promjena frizura iznenadila je sve koji su ovih dana susreli glumicu Marijanu Mikulić - odlučila se na retro izgled, a s kovrčicama doista izgleda potpuno drugačije.

Otkako je prije godinu i pol ošišala svoju dugu, tamno smeđu kosu, glumica Marijana Mikulić ne prestaje iznenađivati promjenama imidža, i to - drastičnim. Bila je čak i platinasta plavuša, pa vratila kestenjastu boju, eksperimentirala sa šiškama, bobom, lobom... Sada je pak mnoge iznenadila sitnim kovrčicama te nam ispričala da je look postigla na način kojim su kosu uvijale naše bake - pod haubom.

"Odlučila sam se na starinski način izrade kovrča i zapravo postigla turbo modernu frizuricu. Što se tiče postupka izrade, kosa se uvija pramen po pramen i učvrsti ukosnicama odnosno nekad popularnim 'šesticama'. Potom se ide pod haubu, a nakon haube pričeka se da se kosa potpuno ohladi, skinu se šestice i kosa oblikuje rukama. Svi koji su bili u salonu rekli su mi da bih neko vrijeme trebala nositi upravo ovakav friz, a i suprugu se kod kuće jako svidio moj novi look", otkrila nam je hercegovačka glumica sa zagrebačkom adresom koja je promjenu napravila u zagrebačkom frizerskom salonu "Do šminke i frizure za pol vure".

Privatni album

Privatni album

"Svi mi kažu da sličim glumici Jennifer Beals iz 'Flashdancea", ili na Jennifer Gray iz "Prljavog plesa", povjerila nam je Marijana i dodala kako ona sama sebi najviše nalikuje na Olgu Pakalović.

1983; Flashdance. Original Film Title: Flashdance, PICTURED: JENNIFER BEALS, MICHAEL NOURI, Director: Adrian Lyne, IN CAST: Jennifer Beals, Armand Assante, Irene Cara, Michael Nouri, Robert Wuhl, Elisabeth Sagal, Ron Karabatsos, Image: 94320521, License: Rights-managed, Restrictions: This image is NOT available for commercial or promotional use and is being made available for editorial reference usage only., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Entertainment Pictures
Profimedia, Entertainment Pictures
Set filma 'Flashdance'

DIRTY DANCING, Jennifer Grey, Patrick Swayze, 1987. (c) Artisan Entertainment/ Courtesy: Everett Collection.
©Artisan Entertainment/Courtesy Everett Collection
Jennifer Grey, Patrick Swayze

Ovo nije prva velika promjena u frizuri koju je napravila u posljednje vrijeme: najprije je dugu, prepoznatljivu kosu skratila na bob pa svoju tamnu kosu posvijetlila na plavu nijansu, da bi se čak odvažila i na undercut.

Goran Perešin /
Glumica Marijana Mikulić

John Pavlish
Marijana Mikulić

Instagram

Sada nije odoljela još jednom trendu, a to je takozvana "trajna" za koju je ove godine postalo jasno da se vraća, a nije joj odoljela ni glumica Ecija Ojdanić.

Instagram Ecija Ojdanić

Zagreb, 030919.
Kaptol Boutique cinema.
Svecano predstavljanje i projekcija nove serije Drugo ime ljubavi Nove TV.
Na fotografiji: Ecija Ojdanic
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX
Ecija Ojdanić

Linker
22. travanj 2024 23:09