kratko i slatko

Nakon Grammyja! Frizerka Cardi B. otkrila sve o ružičastoj pixie frizuri, predviđa se da bi mogla postati hit

Cardi B. ove godine nije bila nominirana za nagradu Grammy, no svakako je imala jedan od najzapaženijih nastupa te frizuru o kojoj će se govoriti još danima.

Reperica Cardi B. sinoć je 'zapalila' binu na dodjeli nagrada Grammy uz Megan Thee Stallion s kojom je izvela veliki hit "WAP".

Dok je mnoge ponio zarazni ritam pjesme koja se iz svakog kuta mogla čuti prošle godine, brojne obožavateljice Cardi B. na društvenim mrežama osvojila je njezina frizura, s kakvom je još nisu vidjeli.

Cardi je, naime, na pozornici osvanula s kratkom frizurom ošišanom u pixie stilu, i to u nježno ružičastoj izvedbi koja je odlično pristajala uz njezin metalik outfit.

image
Nastup Cardi B. na 63. dodjeli nagrada Grammy
KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Pixie frizura a la Cardi mogla bi biti novi nadolazeći hit, a frizerka zaslužna za beauty hit s dodjele Grammyja, objasnila je kako je došla na ideju.

"Čim sam vidjela što će Cardi nositi, na pamet mi je pala ružičasta pixie frizura", otkrila je za portal Allure frizerka Toyko Stylez.

"Noć prije isprobali smo crnu varijantu koja se jako svidjela Cardi pa smo za noć dodjele sve ponovili u ružičasto-zlatnoj varijanti", dodala je frizerka poznate reperice.

Naravno, Cardi B. na nastupu je nosila periku, no ova super održiva i praktična frizura, odlična je ideja i u stvarom životu, idealna za proljetne i ljetne dane.

Linker
23. travanj 2024 18:04