Svjetluca na suncu

Nema živciranja zbog sijedih! Najnoviji trend poznatih frizera ravno na vašu kosu idealan je za ljetne radosti

Boja kose koju je prigrlio niz žena diljem svijeta, zavladala je društvenim mrežama, a spretni frizeri nude mali pomak od uobičajene nijanse, koji će mnogi obožavati.

Htjeli biste unijeti glamurozni i blistavi moment u izgled svoje kose, a ipak nemate hrabrosti, niti želje kosu bojati u električne tirkizne ili ružičaste nijanse, tada je za vas idealna nijansa ove 'ledene' boje - koja će vam osigurati cool izgled po posljednjem trendu, ali neće vam stvarati probleme u nekim svakodnevnim obavezama.

Riješenje se zove 'Oyster Grey' boja, odnosno siva poput kamenica. Ta je školjka, osim pravog ljetnog specijaliteta, sada postala inspiracija za plavičasto sivu boju kose koja će savršeno prikriti i pokoju sijedu, čak i kada se počne ispirati. Kako javljaju majstori iz najpoznatijih svjetskih frizerskih salona, ova nijansa sive veliki je trend i to će ostati još neko vrijeme.

Čitajte i: Najcool trend ovog ljeta: Nijansa kose koju će htjeti baš sve kćeri (i pokoja majka) pokazati na suncu

Idealna za ljeto

Bez obzira jeste li već prirodno sijede kose ili ste se odlučili za umjetno izbjeljivanje i dobivanje efekta magle na glavi, ovo je vrijeme da prigrlite ovu najnoviju nijansu. Trend srebrne kose je uvelike popularan, tako obojana kosa savršeno paše uz potamnijelu kožu, lepršave kreacije, a ona sama divno svjetluca na suncu.

Frizeri upozoravaju da što je prirodna boja kose tamnija, to će je biti potrebno više izbijeliti kako bi se postigla siva boja. No, budući da je u velikom dijelu svijeta zbog pandemije, rad frizerskim salonima bio onemogućen, sve do nedavno, brojni poznati i nepoznati prihvatili su prirodan izgled - što znači i svoje sjede. Tako je siva kosa doživjela mini renesansu u proteklih godinu dana.

Ako se želite priključiti ovom trendu, nećete trebati mnogo tražiti inspiraciju i savršenu nijansu 'svoje' sive.

Linker
19. travanj 2024 14:34