Nitko ovo nije očekivao

Nika Turković iznenadila velikom promjenom! Više nije plavuša, a kosu je skratila na mnogima mrsku retro frizuru

Iako su plavi uvojci bili njezin zaštitni znak, kantautorica je potpuno promijenila frizuru - od boje, preko dužine do reza, a njezini obožavatelji su mahom oduševljeni.

Proljeće simbolizira ponovno rođenje, buđenje prirode i nove početke. Zato je ovo godišnje doba idealno za promjene, a mnoge žene ulaze u proljeće s novom frizurom. Jedna od njih je i mlada domaća glazbenica Nika Turković koja se odlučila na nešto ekstremniji makeover.

Iako smo navikli na njezin plavi bob koji joj izvrsno stoji, Nika je poželjela postati brineta i skratiti kosu na mullet frizuru kakvu vole strane zvijezde poput Miley Cyrus, Zendaye, Rihanne ili pak Scarlett Johannson. Nika je dodala i šiške koje su od ovoj vrckavoj frizuri dale malo elegancije.

Čitajte i: Mirisni rituali Nike Turković: Kad god nanjušim taj parfem, preplavi me nježnost

Promjenom se odmah pohvalila na svom Instagram profilu, a šokirani obožavatelji nisu mogli vjerovati da se riješila plave kose. Ipak, većina njih bila je oduševljena pa su je pohvalili u komentarima, rekavši da "izgleda odlično", "da je hot", "najhrabrija" i "najzgodnija na svijetu".

Iako je novu frizuru pokazala na "prvi april", vjerujemo da se zaista ošišala i pofarbala jer ovakvu frizuru je malo teže "fejkati".

image
Nika Turković u spotu za pjesmu 'Raj'.
PETRA MIKŠIK

Poznata po minimalističkom modnom izričaju, Nika je nedavno za Gloriju otkrila da su joj važan dio životnog stila - parfemi.

"Nekoga zapamtim po pogledu, nekoga po boji glasa, a često ljude zapamtim po parfemu. Drago mi je kad osjetim fini miris na nekome, tu osobu onda doživljavam kao posebnu i intrigantnu", rekla je pjevačica.

"Mojem nosu i karakteru zapravo najviše odgovaraju uniseks mirisi. Naravno, nije uvijek bilo tako. Kao klinka obožavala sam slatkaste note i Avril Lavigne, pa tako i parfemsku vodicu s njenim imenom. Potom sam prešla na puderaste i teške kao što je Chloe Signature, koji danas ne mogu zamisliti na sebi. Tek na faksu, kad sam se do kraja oblikovala kao osoba, shvatila sam i kakav bi trebao biti moj stil. Tada sam, studirajući u Londonu, otkrila Diptyque Philosykos: to je “moj” miris, koji me najbolje opisuje. Uniseks, drvenast i svjež, sa smokvom kao dominantnom notom koja me doslovce dira u srce", detaljno je objasnila Nika.

Linker
18. travanj 2024 10:50