Getty Images
idealno za proljeće

Nikad lakše do frizure: Nosite romantiku u kosi uz ove jednostavne pletenice

Klasične ili one s pomakom - pletenice nikada nisu krivi izbor. Radile smo ih još kao male, a pletemo ih i u odrasloj dobi. Cijela kosa u pletenicu ili samo pola, ravna ili razbarušena na stranu, ovisi o raspoloženju i prilici za koju se spremate, no s vječnim pletenicama izvora uvijek ima na pretek.

Kosu zavezanu u romantične pletenice najviše vežemo uz proljetno i ljetno vrijeme kada se divno slažu s boho haljinama i suknjama, no isto tako i s kožnim bajkerskim jaknama kojima daju ženstveniji izgled.

Za dane kada ne znamo što napraviti s kosom, brzinska pletenica je najbolji način kojim ćete osvježiti izgled i dobiti efektnu frizuru. Ne čudi zato što su pletenice uvijek u trendu, dok se nove stilske ideje izmjenjuju one su uvijek prisutne kao izbor kojem se okrećemo. Funkcioniraju u casual kombinacijama kao i u onim profinjenim te će za proljetnu svečanost biti odlično rješenje.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 15:  Actress Blake Lively arrives at the premiere of Warner Bros. Pictures'
Getty Images

Pronašli smo nekoliko jednostavnih ideja s kojima se nećete namučiti, a koje će vam postati jedan od omiljenih brzinskih frizura.

Razbarušena punđa za ležerni look

Romantična kruna od pletenica

Boho pletenica za veći volumen

Linker
24. travanj 2024 09:13