Ella Dvornik
 John Pavlish
Promjena pred kamerama

Novi look Elle Dvornik: Vratila se omiljenoj boji i drastično skratila kosu

Ella Dvornik bez straha mijenja izgled i eksperimentira s novim bojama i rezovima, ali za ljeto se vratila provjerenom looku. Poznata influencerica izgleda sjajno nakon što je kosi vratila platinastu plavu boju i odbacila ekstenzije...

Najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojom kosom radi svakakve eksperimente. 28-godišnja blogerica s 406 tisuća pratitelja na Instagramu odlučila se opet na promjenu frizure. Nakon što je promijenila više boja, od pepeljasto plave do koraljno crvene, sada se odlučila na novu-staru frizuru.

Instagram/@elladvornik
Sivoj koji nije odljeta ni Ella Dvornik koja je isprobala nekoliko nijansi

Donijela je odluku da se želi odmoriti od ekstenzija i pokazala kako joj stoji omiljena plava nijansa i kosa do ramena.

"Naša Ella odlučila je odmoriti kosu od ekstenzija i vratiti svoju omiljenu plavu nijansu koja joj savršeno pristaje!", objavio je kraj filmića makeovera njezin omiljeni frizerski salon Vikler i ruž.

Nakon nešto više od dva mjeseca ekstenzija - kojih je ugradila točno 100 - Ella se zasitila duge kose i odlučila na još jednu u nizu promjena, na koje, kako nam je rekla u videu, se zapravo odluči bez mnogo razmišljanja. Tako se nedavno, potpuno spontano, odlučila riješiti i jedne nesigurnosti s kojom se borila cijeli život - otišla je na operaciju nosa. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Appeal spomenula je kako o estetskom zahvatu nije mnogo razmišljala te da joj je oporavak bio brz i bezbolan.

"Zahvat je trajao manje od sat vremena i imala sam tri šava. Nisam imala otoke niti mi je nos poplavio", rekla je. Svojih nesigurnosti rješavala se s godinama, a danas prilično otvoreno govori o njima što mnogi cijene.

Linker
22. siječanj 2023 10:57