Nježna duga

Novi, svježi hit: Holo pramenovi neodoljiva su ljetna bajka na kosi za moderne princeze

Najnoviji trend u bojanju kose za odvažne dame korak je više od bojanja u dugine boje. Nježnija varijanta koja daje samo poseban sjaj u svim duginim bojama na dugačkoj, svijetloj kosi, mogla bi postati sve traženija.

Dosta vam je zapuštene kose, zbog pandemije ste shvatili koliko je život kratak i ne treba ga protratiti na dosadnu frizuru? Ili možda obožavate ljeto, jarke boje, oduvijek ste htjeli biti drugačiji od mase - onda je ovaj genijalno neobičan trend vjerojatno prava stvar za vas. Holografska kosa u duginim bojama najnoviji je hit kod svjetskih majstora bojanja kose.

Trend za hrabre, svojevrstan je test stručnosti za svakog frizera, jer da bi se dobio ovaj efekt presijavajuće kose u svim duginim bojama, koje se jednostavno stapaju jedna u drugu, potrebni su sati i sati bojanja i spretne ruke vašeg frizera.

Intenzivan proces

Proces dobivanja ovakve boje je vrlo intenzivan, uključuje ručno bojanje kose, pramen po pramen, stručno nanošenje boje da se ne razlije, kao i mnogo znanja o tome koliko koju boju treba zadržati na kosi prije ispiranja.

Razlika između "običnog" bojanja u dugine boje i ovog hologramskog je velika, i u procesu stvaranja i u konačnom efektu. Holo boje ne mogu biti po cijeloj kosi, moraju nježno zahvatiti određeni dio da bi stvorile efekt presijavanja u slapovima kose. Također mora se stvoriti efekt iščezavanja i na početku i na kraju.

Ne možemo ne primijetiti kako rijetki frizeri koji rade ovakvu frizuru, holo pramenove stavljaju djevojkama koje imaju izrazito svijetlu, platinastu boju kose, na kojoj onda rade nježne iščezavajuće pramenove u boji.

Efekt je originalan i divan, čak i ako se brzo ispire s kose, vlasnicama ovakve frizure jamči da neće proći nezapaženo gdje god se pojavile.

Pročitajte i:

Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Upoznajte biljni keratin - super sastojak za obnovu suhe i oštećene kose

Unesite svježinu u look 'za po doma': Obožavat ćete ove dvije jednostavne i brze frizure za svaki tip kose

Kratka kosa više im je 'hot' nego duga: Muškarci otkrili zašto ih privlače žene s pixie frizurama

Linker
20. travanj 2024 00:14